ASUS X540LJ-XX171D – laptop recent cu performanţe superioare şi cu un desing pe măsură

ASUS X540LJ-XX171D este o altă soluţie avantajoasă şi modernă de laptop de generaţie nouă, cu performanţe hardware superioare, ce poate reprezenta o variantă mai mult decât ideală atât lucrului de acasă, cât şi celui din deplasare.

Oferă un nivel superior de performanţe, îmbinat cu o portabilitate ridicată şi un design excelent. Vine din fabrică Free DOS, dotat cu un acumulator Li Ion, ce reuşeşte să asigure o autonomie generoasă de lucru.

Acest model X540LJ-XX171D este deja în oferta eMag, comercializat de către aceştia la preţul convenabil de 2.599 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl privesc trăsăturile estetice, deţine o carcasă elegantă şi calitativă din plastic, cu finisaje şi elemente moderne, totul fiind pe un fond de culoare maro închis. Cântăreşte doar 1.9kg şi măsoară standard 381.4 x 27.2 x 251.5 (W x H x D) mm.

Garantează o utilizare confortabilă, comodă şi rapidă, prin prisma touchpad-ului generos cu suport pentru gesturi multi-touch şi a tastaturii internaţionale/numerice.

Imagini cu ASUS X540LJ-XX171D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ca şi performanţe, noul dispozitiv de la Asus se laudă cu un procesor i7 5500U, provenit din arhitectura Boadwell. Are la bază 2 nuclee, un Cache de 4Gb şi o tehnologie de 14nm, frecvenţa standard de tactare fiind de 2.4GHz. Însă, datorită tehnologiei avansate Turbo Boost, în cazuri extreme frecvenţa poate ajunge până la 3.0Ghz.

Este prevăzut atât cu o placă video dedicată GeForce 920M, cât şi cu una integrată HD Graphics 5500. Cea dintâi are o capacitate de memorie video de 2Gb, beneficiind de chipset video nVidia şi de tehnologia nVidia Optimus.

Din punct de vedere al ecranului, vine proiectat cu un LCD LED de tip Glare (lucios), ce măsoară 15.6”în diagonală. Este vorba de un display High Definition ce redă conţinutul la o rezoluţie maximă de 1366 x 768pixeli.

Acceptă o capacitate maximă de memorie RAM de 8Gb, de tip DDR3, însă standard vine cu doar 4Gb, de tip DDR3, cu o frecvenţă de 1.6GHz. Pe partea de stocare, vine cu o capacitate generoasă de 1Tb, sub forma unei unităţi HDD, cu 5400rpm.

Include două difuzoare stereo (SonicMaster), un microfon integrat, un WebCam VGA, o unitate DVD Rw, precum şi un cititor de carduri 3 în 1 (SD/SDHC/SDXC).

Deţine un port HDMI, un port USB 2.0, un port USB 3.0, o ieşire audio, VGA, Bluetooth 4.0, LAN (Reţea Rj-45) şi Wireless 802.11 b/g/n.

Concluzie :

Concluzionând, ASUS X540LJ-XX171D se dovedeşte a fi un laptop de calitate cu performanţe de top şi cu un aspect pe măsură, ideal atât activităţilor de lucru de acasă, cât şi celor din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware excelente
  • Modern
  • Free DOS
  • Portabil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.