ASUS X540LJ-XX079D – laptop accesibil cu performanţe hardware bune

ASUS X540LJ-XX079D se dovedeşte a fi un notebook multimedia pe cinste, datorită specificaţiilor sale hardware foarte bine echilibrate, capabile să asigure o funcţionalitate ireproşabilă. Pe lângă asta, garantează aceeaşi productivitate atât de la birou, cât şi din deplasare, graţie design-ului portabil pe care îl deţine.

Avem de-a face cu un model Free DOS, echipat cu o baterie Lithium Ion, cu 3 celule.

În ciuda faptului că dispune de o configuraţie hardware bună şi de specificaţii pe măsură, preţul de achiziţie la eMag este de numai 1.468 de lei (vezi preţ actualizat).

Dat fiind faptul că este un dispozitiv de generaţie recentă, beneficiază şi de un aspect ultra-modern, cu finisaje şi elemente distinse. Este integral din plastic de culoare albă, cântăreşte în jur de 1.9kg şi măsoară standard 381.4 x 27.2 x 251.5 (W x H x D) mm.

Include un touchpad generos cu suport pentru multi-touch, precum şi o tastatură internaţională/numerică, ambele capabile să asigure precizie şi o utilizare confortabilă.

Aceeaşi variantă se poate procura online şi din magazinele de specialitate evoMag, Flanco şi Cel.

Imagini cu ASUS X540LJ-XX079D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul dispozitiv Asus vine proiectat cu un display LCD LED cu diagonala de 15.60 inch. Reprezintă un ecran Glare (lucios), ce oferă o rezoluţie HD la 1366 x 768 pix.

Privind performanţele hardware, dăm peste un procesor Intel Core i3 – 4005U, realizat pe arhitectura Haswell. Include două nuclee, un Cache de 3Gb şi o tehnologie de 22nm, frecvenţa de rulare fiind de 1.7GHz.

Din punct de vedere al graficii, impresionează atât cu procesorul integrat Intel HD Graphics 4400, cât şi cu placa video dedicată GeForce 920M. Cea dedicată are o capacitate de memorie de 2Gb de tip DDR3, chipset video nVidia, beneficiind de tehnologia nVidia Optimus.

Acceptă să fie echipat cu până la 8Gb de tip DDR3L de memorie RAM. Însă, standard vine prevăzut cu doar 4Gb, cu 1.6GHz, având un singur slot de memorie disponibil.

La nivel de stocare, deţine o unitate HDD cu 5400rpm, ce are o capacitatea de memorie de 500Gb.
Ca şi echipament multimedia, producătorul l-a dotat cu: unitate optică DVD Rw, cu WebCam VGA, cu cititor de carduri 3 în 1 (SD, SDHC şi SDXC), cu microfon integrat şi cu difuzoare audio stereo (SonicMaster).

Cât despre conexiuni şi porturi de conectivitate, se laudă cu: conexiune Bluetooth 4.0, cu conexiune Wi-Fi 802.11 b/g/n, cu conexiune LAN (RJ-45), cu port HDMI, cu port USB 2.0, cu port USB 3.0, cu port VGA şi cu ieşire audio.

Concluzie:

Concluzionând, ASUS X540LJ-XX079D reprezintă un laptop multimedia de calitate foarte bună, evidenţiat prin performanţe bune şi prin design atrăgător.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • De ultimă generaţie
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.