ASUS X540LJ-XX002T – laptop de generaţie nouă, cu performanţe hardware bune

ASUS X540LJ-XX002T şi-a făcut apariţia de curând pe piaţa laptop-uri cu un preţ de achiziţie tentant, precum şi cu performanţe hardware destul de bune. Este o variantă potrivită activităţilor decente, precum navigare Web, jocuri online, sarcini multimedia şamd., fie susţinute de acasă, fie din deplasare.

Rulează din fabrică sistemul de operare Microsoft Windows 10 Home, pe 64 biţi, alături fiind şi un Trial de 30 de zile pentru noul Office 365 Customers. Autonomia generoasă de lucru este asigurată de către acumulatorul Li-Ion (3 celule).

Acest model X540LJ-XX002T este de curând disponibil şi în ofertele celor de la eMag, la preţul de 2.199 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte partea estetică, prezintă o construcţie de culoare Chocolate Black, foarte plăcută, graţie finisajelor moderne şi elegante. Cântăreşte doar 1.9kg, măsoară standard 381.4 x 27.2 x 251.5(W x H x D) mm, toată construcţia fiind realizată din plastic de calitate bună.

Beneficiază de un touchpad generos, ce oferă suport pentru acţiuni multi-touch. Alături de acesta, stă o tastatură numerică şi internaţională, ce oferă o utilizare confortabilă, rapidă şi corectă.

Imagini cu ASUS X540LJ-XX002T :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul Asus posedă un procesor i3, model 4005U din seria Intel Core. Este conceput pe arhitectura Haswell, deţine 2 nuclee, un Cache de 3Gb, precum şi o tehnologie de 22nm, frecvenţa de tactare fiind de 1.7GHz.

Include un procesor grafic HD Graphics 4400, al producătorului Intel, dar şi o placă video de tip dedicată din seria nVidia. Este vorba de modelul GeForce 920M, ce are o capacitate de 2Gb de memorie video, optimizată prin tehnologia specială nVidia Optimus.

Dispune de un display LCD LED de tip Glare, ce măsoară 15.6inch în diagonală. Reproduce conţinutul la o calitate foarte bună, rezoluţie fiind HD la 1366 x 768p.

Pe partea de memorie, vine dotat cu 4Gb de RAM, de tip DDR3, cu 1.6GH, capacitatea maximă acceptată fiind de 8Gb. Cât despre capacitatea de stocare, se laudă cu un HDD de 1Tb, cu 5400rpm.

În privinţa nivelului multimedia, pune la îndemână două difuzoare audio integrate (SonicMaster), un microfon integrat, o unitate DVD Rw, o cameră Web (VGA), precum şi un cititor de carduri SD, SDHC şi SDXC.

Capitolul conectivitate, este prevăzut cu un port HDMI, cu o ieşire audio, cu un port USB 2.0, cu un port USB 3.0, cu un port VGA, precum şi cu Bluetooth, Wireless şi LAN.

Concluzie :

În concluzie, ASUS X540LJ-XX002T este un laptop modern cu performanţe bune, capabil să asigure o funcţionalitate corectă, rapidă şi confortabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware bună
  • Aspect modern
  • Microsoft Windows 10 Home 64 biti
  • De generaţie nouă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.