ASUS X540LA-XX265T – dispozitiv multimedia accesibil, modern şi portabil

ASUS X540LA-XX265T este noua variantă multimedia a producătorului de faţă, concepută în mod special pentru sarcinile şi activităţile de zi cu zi. Reprezintă un laptop atractiv atât din punct de vedere estetic, cât şi din punct de vedere al specificaţiilor sale.

Rulează din fabrică sistemul de operare Microsoft Win 10 Home (64 biţi), venind instalat şi cu noul Microsoft Office 365 Customers, cu Trial pentru 30 de zile.

Acumulatorul decent de tip Lithium Ion cu 3 celule, asigură o autonomie de lucru destul de modestă.

Acest model X540LA-XX265T îl poţi achiziţiona şi online din oferta magazinului eMag, cu doar 1.749 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, prezintă un exterior modern şi portabil de culoare neagră. Este conceput integral dintr-un plastic de calitate foarte bună. Cântăreşte în jur de 1.9kg, dimnsiunile sale standard măsurând 381.4 x 27.2 x 251.5 (W x H x D) mm.

Atât touchpad-ul multi-touch generos, cât şi tastatura numerică/internaţională vor garanta un mod de utilizare confortabil, rapid şi precis.

Imagini cu ASUS X540LA-XX265T:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul laptop de la Asus vine dotat cu un LCD LED de tip Glare (lucios) ce măsoară în diagonală 15.6”. Se dovedeşte a fi un display de calitate foarte bună, cu rezoluţie High Definition la 1366 x 768 pixeli.

Privind din punct de vedere al platformei hardware, se laudă cu un procesor Intel Core i3 – 5005U, conceput pe arhitectura Broadwell. Dispune de 2 nuclee, de un Cache de 3Mb şi de o tehnologie de 14 nm, frecvenţa standard de rulare fiind de 2.0GHz.

În privinţa graficii, aceasta este asigurată de către procesorul integrat HD Graphics 5500, cu chipset video de la Intel.

Vine din fabrică cu 4Gb de tip DDR3L de memorie RAM, cu o frecvenţă de 1.6GHz. Este prevăzut cu un singur slot de memorie, capacitatea maximă acceptată fiind de 8Gb de tip DDR3L. Ca şi memorie de stocare, pune la dispoziţie un HDD cu o viteză de 5400rpm, cu o capacitate de 500Gb.

Beneficiază de două difuzoare stereo integrate (SonicMaster), de microfon, de Web Cam VGA, de DVD Rw, precum şi de cititor de carduri 3 în 1 (SD, SDHC şi SDXC).

Este prevăzut cu un port HDMI, cu un port VGA, cu o ieşire audio, cu un port USB 2.0, cu un port USB 3.0, cu LAN (RJ-45), cu Wi-Fi şi cu Bluetooth 4.0.

Concluzie:

Concluzionând, ASUS X540LA-XX265T reprezintă un device multimedia cu performanţe hardware bine echilibrate, ideal atât de acasă, cât şi din deplasare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Portabil
  • Modern
  • Microsoft Windows 10 Home
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.