ASUS X540LA-XX004T – laptop modern de ultimă generaţie, cu sistem de operare Windows 10

ASUS X540LA-XX004T aparţine ultimei generaţii de laptop-uri din 2016, un device proiectat cu un aspect plăcut şi portabil, ce pune la dispoziţie o configuraţie hardware destul de bună, astfel încât să facă faţă activităţilor simple de zi cu zi şi nu numai.

Din punct de vedere software, vine standard instalat cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 Home, pe 64 de biţi, împreună cu soft-ul Microsoft Office 365 Customers, cu 30 de zile Trial. Ar fi de spus că include un acumulator de tip Li-Ion cu 3 Celule, capabil să asigure o autonomie de lucru destul de generoasă.

Acest nou model X540LA-XX004T se poate achiziţiona din magazinul de specialitate eMag la numai 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Impresionează printr-o construcţie de calitate foarte bună, cu finisaje şi trăsături ultra moderne. Construcţia în totalitate din plastic este pe un fond de culoare neagră, măsoară standard 381.4 x 27.2 x 251.5(W x H x D) mm şi cântăreşte 1.9kg.

Beneficiază de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-touch de dimensiuni generoase, precum şi de tastatură internaţională/numerică, ambele oferind un mod de utilizare confortabil şi plăcut.

Imagini cu ASUS X540LA-XX004T :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest laptop Asus deţine un LCD LED cu 15.6” în diagonală, fiind un ecran de tip Glare (lucios). Este un display de calitate bună, ce oferă o rezoluţie High Definition la maxim 1366x768pixeli.

Din punct de vedere hardware, laptop-ul de faţă vine echipat cu un procesor i3 de la Intel, model 4005U. Este creat pe arhitectura Haswell, deţine 2 nuclee, o tehnologie de 22nm şi un Cache de 3Gb, frecvenţa de rulare fiind de 1.7GHz.

În privinţa graficii, se laudă cu o placă video integrată, din seria HD Graphics 4400, cu chipset video de la Intel.

Are o capacitate maximă de 8Gb de tip DDR3, de memorie RAM, însă vine echipat cu doar 4Gb, cu o frecvenţă de 1.6GHz. Ca şi memorie de stocare, deţine unitatea HDD cu capacitatea de 1Tb, cu o viteză de 5400rpm.

Nivelul multimedia pune la îndemână unitate DVD Rw, două difuzoare audio integrate (SonicMaster), un microfon integrat, o cameră Web (VGA), precum şi un cititor de carduri 3 în1(SD,SDHC,SDXC).

Beneficiază atât de Wireless integrat (802.11 b/g/n), cât şi de LAN (Reţea 10/100), precum şi de conexiune Bluetooth 4.0. Include un port HDMI, un port USB 2.0, un port USB 3.0, o ieşire audio (Jack de 3.5mm) şi un port VGA.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, ASUS X540LA-XX004T este un device de calitate înaltă, un laptop bun realizat după ultimele generaţii şi tehnologii, comercializat la un preţ foarte favorabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware bună
  • Aspect plăcut
  • Microsoft Windows 10
  • De generaţie nouă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.