Asus X451MAV-VX297D

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Asus X451MAV-VX297D se află printre modelele de laptop-uri recent lansate de cei de la Asus, anul acesta. Este unul dintre cele mai accesibile laptop-uri la ora actuală de pe piața gadget-urior, reprezentând alegerea ideală pentru orice utilizator nu foarte pretențios.

Așadar, dacă domniul tău de activitate este ceva mai limitat, un astfel de laptop ar fi exact produsul ideal, ce se bucură de un design modern și de un preț extrem de bun.

În ciuda prețului său mic, se beneficiază de un aspect modern, cu finisaje elegante. Se prezintă cu un exterior negru, carcasa fiind construită dintr-un plastic extrem de rezistent și calitativ, având o greutate de doar 1.92Kg și dimensiuni foarte reduse de 348 x 37.6 – 30.6 x 241mm, astfel te vei bucura de o portabilitate excepțională.

Acesta fiind prezentate, acest dispozitiv Asus este ideal pentru activitățile cotidiene, deloc complexe, regăsindu-se la un preț uimitor, de doar 799lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Laptop Asus X451MAV-VX297D :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Se bucură de un display foarte bun, de tip LCD LED, având o diagonală de 14inch. Oferă un format HD cu o rezoluție de 1366 x 768pixeli și are la bază caracteristica specială Anti-Glare, adică este un ecran mat, ce împiedică reflexiile.

Configurația hardware se laudă cu un procesor Intel Celeron Dual Core, model N2840. Este un procesor destul de ok, ce are la bază două nuclee, un cache de 1Gb și vine pregătit să tacteze la o frecvență de 2.1GHz. Însă, fiind un procesor recent apărut, beneficiază de tehnologia revoluționară Turbo Boost de la Intel, ce mărește puterea acestuia până la 2.6GHz.

Despre placa video putem spune că este una din seria Intel HD Graphics, de tip integrată, având producătorul chipset-ului video tot de la Intel.

Nici la capitolul memorii nu se descurcă mai rău, fiind echipat cu o capacitate de memorie RAM de 2Gb, de tip DDR3 și cu un HDD de 500Gb, destul de încăpător pentru a stoca foarte multe date și fișiere personale.

Pe partea de multimedia, putem remarca camera Web VGA, cititorul de carduri (SD și MMC), microfonul integrat și dufuzoarele stereo îmbunătățite de tehnologia SonicMaster. De acesta dată, ținem să punctam că discutăm despre un device ce nu include unitate de citire/scriere.

Conectivitatea pune la dispoziție următoarele: un port VGA, un port USB 2.0, un port USB 3.0, o ieșire audio, un port HDMI, Bluetooth, Wireless și port RJ-45 pentru conectarea la Rețea prin cablu.

Acestea fiind spuse, Asus X451MAV-VX297D este un laptop extrem de accesibil ca preț, ce pune la dispoziție o configurație destul de decentă.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Celeron Dual Core
  • Intel HD Graphics
  • Anti-Glare
  • HD
  • LCD LED
  • SonicMaster
  • Web VGA
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.