Asus X451MAV-VX295B

Asus X451MAV-VX295B este unul dintre cele mai accesibile laptop-uri la ora actuală de pe piața gadget-urilor. Nu întotdeauna un laptop ieftin înseamnă și o configurație slabă, de aceea astăzi am ales să discutăm despre acest produs Asus.

Acest dispozitiv Asus din seria X, se prezintă a vi alegerea perfectă pentru orice utilizator ce nu cere foarte mult de la un laptop. Configurația să hardware îl face pregătit să se descurce excelent în orice activitate de bază, precum aplicații office, multimedia sau navigare pe internet.

Este un model calitativ, oferind un aspect modern, cu finisaje bine definite. Prezintă o portabilitate foarte bună, grație greutății de doar 1.9Kg și a dimensiunilor sale reduse de 348 x 37.6 – 30.6 x 241mm. Se evidențiază printr-un exterior pe fond negru, iar plasticul din care vine construit este de o calitate foarte bună, în ciuda prețului său extrem de mic.

Ei bine, acest model de laptop este ideal pentru cei ce își doresc un laptop cu funcții modeste dar cu un aspect modern, achiziționându-se la un preț foarte bun, de doar 899lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Laptop Asus X451MAV-VX295B :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Imaginile vor fi reproduse pe un display de tip LCD LED, cu diagonala de 14inch. Prezintă un format HD cu o rezoluție de 1366 x768p, având la bază caracteristica specială Anti-Glare, adică este un ecran mat.

Configurația hardware prezintă proiectat un procesor Intel Celeron Dual Core, model N2840. Este un model destul de ok, având o tehnologie de 22nm și o frecvență de tactare de 2.1GHz. Însă, fiind ceva mai nou, beneficiază de funcția Turbo Boost, o funcție foarte inteligentă ce mărește puterea procesorului doar atunci când este necesar, până la 2.6GHz. Tot pe partea de configurație, mai este doatat și cu o placă video din seria Intel HD Graphics, o placă de tip integrată având chipset-ul video tot de la producătorul Intel.

Și la capitolul memorii se descurcă foarte bine, fiind utilat cu un HDD de 500Gb, cu o viteză de rotație de 5400rpm și cu o capacitate de memorie RAM de 2Gb, de tip DDR3, cu o frecvență de 1.3GHz.

Pe partea de multimedia se laudă cu cititor de carduri SD ȘI MMC, cu o cameră Web VGA, cu un microfon integrat și două difuzoare stereo destul de ok, incluse în tehnologia SonicMaster.

Conectivitatea se bazează pe o serie de porturi utile, precum: VGA, USB 2.0, USB 3.0, o ieșire audio și un port HDMI. Iar ca și comunicații dispune de Bluetooth 4.0, Wireless 802.11 b/g/n și port Rj-45 pentru conectarea prin cablu la Rețea.

În concluzie, Asus X451MAV-VX295B este modelul ideal pentru cei ce își doresc un laptop ceva mai ieftin, însă cu o configurație destul de ok și cu un aspect excepțional.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Intel Celeron Dual Core
 • Intel HD Graphics
 • LCD LED
 • HD
 • Anti-Glare
 • SonicMaster
 • Camera Web
 • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
 • Microsoft Windows 8.1 – cu Bing
 • Microsoft Office 365
 • Home Premium trial
Contra:
 • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.