Asus X451MAV-VX289B

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Asus X451MAV-VX289B este un laptop cu funcții decente, ce oferă un nivel de performanță mediu, astfel încât să fie utilizat fără probleme în activități zilnice, precum internet, aplicații multimedia sau office.

Este un model recent apărut pe piața electronicelor, fiind printre cele mai căutate laptop-uri, extrem de accesibile ca preț.

Așadar, modelul de față reprezintă alegerea perfectă în situația în care dorești să îți achiziționezi un laptop cu funcții decente și cu un design modern, regăsindu-se la uimitorul de preț de doar 1.199lei (Vezi preț actualizat).

Se evidențiază printr-un desing modern, cu o estetică extrem de plăcută, având detalii elegante și bine definite. Carcasa vine pe un fond negru, fiind concepută dintr-un plastic foarte calitativ, oferind o funcționalitate excelentă și o rezistență îndelungată. Se prezintă extrem de portabil, fapt ce este susținut de greutatea să de doar 1.92Kg și de dimensiunile slim ale acestuia de 348 x 37.6 – 30.6 x 241 mm.

Imagini cu Asus X451MAV-VX289B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Device-ul de față încorporează un display LCD LED, având o diagonală ceva mai redusă, de 14inch. Se remarcă printr-un format HD cu o rezoluție de 1366 x 768p și prin caracteristica excelentă Anti-Glare, o funcție specială împotrivă reflexiilor.

Dispune de o configurație hardware destul de ok, fiind utilat cu un procesor Intel Pentium Quad-Core, model N3530. Este un procesor ce are la bază 4 nuclee, un cache de 2Gb și o frecvență de tactare de 2.1GHz. Totodată, se bucură și de tehnologia inteligentă Turbo Boost, ce mărește puterea procesorului în mod automat, până la 2.6GHz. În completare, prezintă o placă video integrată, cu chipset Intel, din seria Intel HD Graphics.

Se laudă cu o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3, cu o frecvență de 1.3GHz și cu un HDD de 500Gb, cu o viteză de rotație de 5400rpm.

Capitolul conectivitate are la bază o serie de porturi și comunicații extrem de utile, precum: o ieșire audio, un port HDMI, un port USB 2.0, un port USB 3.0, un port VGA, un port RJ-45 pentru Rețea, Wireless și Bluetooth 4.0.

Ca și multimedia, dispune de cititor de carduri SD și MMC, de microfon integrat, cameră Web VGA și de difuzoare stereo incluse în tehnologia SonicMaster, ce susțin partea audio.

În final, putem spune că Asus X451MAV-VX289B, este laptop-ul ideal pentru cei ce își doresc un dispozititv pentru un nivel de utilizare decent.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Pentium Quad-Core
  • Placa video Intel HD Graphics
  • Display LCD LED
  • Format HD
  • Web VGA
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Sistem de operare Microsoft Windows 8.1 – cu Bing
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.