Asus X451MAV-VX285B

Nu mereu avem nevoie de un laptop foarte performant, cum ar fi în activitățile cotidiene, gen
nevigare pe internet sau aplicații multimedia. În acest caz, ne putem limita la un model de laptop ceva mai ieftin, având o configurație modestă și un design modern.

O investiție foarte bună, ar fi modelul Asus X451MAV-VX285B, ce dispune de specificații destul de ok, prezintă un aspect foarte atrăgător și se regăsește la un preț foarte bun, de doar 1.049lei (Vezi preț actualizat).

Putem remarca un desing excelent, ce se remarcă prin carcasa de culoare neagră, cu finisaje texturate. Desigur, calitatea materialelor este de cea mai bună calitate, astfel va oferii rezistență în timp și o portabilitate foarte ușoară. Are o greutate de doar 1.92Kg și prezintă dimensiuni reduse de 348 x 37.6 – 30.6 x 241 mm.

Vine proiectat cu o tastatură concepută dintr-o singură bucată, ergonomică ce oferă o experiență confortabilă la utilizare. Dispune de un touchpad generos, ce oferă o precizie excelentă, având suport pentru gesturi multi-atingere.

IMAGINI CU Laptop Asus X451MAV-VX285B :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

La capitolul configurație, regăsim proiectat un procesor Intel Celeron Quad Core, model N2930, ce are la bază 4 nuclee și o viteză de rulare de 1.8GHz. Putem spune că este un procesor destul de rapid, grație tehnologiei Turbo Boost, de la Intel, ce mărește viteza de rulare în mod automat până la 2.1Ghz.

În completare, putem remarca placa video de tip integrată, din seria Intel HD Graphics, ce asigură un nivel de performanță destul bun.

Pe partea de memorie, include o capacitate de memorie RAM de 4Gb, DDR3, cu o frecvență de 1.3GHz. Stocarea datelor este asigurată de un Hard Disk destul de încăpător, având o capacitate de 500Gb, cu 5400rpm.

Conectivitatea este asigurată de o listă variată de conectori, că: 1 x VGA, 1 x ieșire audio, 1 x HDMI, 1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, Bluetooth, Wireless și 1 x Rj-45 (port pentru conectarea la internet prin intermediul cablului).

Ca și multimedia, putem remarca sistemul audio stereo Sonic Master, cititor de carduri SD și MMC, microfon integrat și camera Web VGA.

Acestea fiind spune, putem recomanda cu încredere acest model de laptop Asus X451MAV-VX285B, ce prezintă un raport preț-performanță excelent.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Intel Celeron Quad Core
 • Intel HD Graphics
 • LCD LED
 • HD
 • Anti-Glare
 • SonicMaster
 • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
 • Microsoft Windows 8.1 – cu Bing
 • Microsoft Office 365
 • Home Premium trial
Contra:
 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.