Asus X451MAV-VX278P

Cu toții știm că mai comod și mai simplu este să folosești un smartphone sau o tabletă, dar nu mereu poate înlocui un laptop. Un laptop poate fi util oricând, în activitățile de zi cu zi, chiar dacă nu este foarte performant și scump în același timp.

Laptop-ul Asus X451MAV-VX278P este un model nou apărut, ideal pentru a fi folosit la aplicațiile office și multimedia. Cu specificații modeste și cu un design simplist, dar în același timp elegant, te poate însoții mai tot timpul în călătoriile tale, pentru a te scoate din impas.

Foarte portabil, grație materialului calitativ din plastic din care este construit, ce îl face să cântărească doar 1.92Kg și al dimensiunilor minimaliste de doar 348 x 37.61 – 30.6 x 241( W x H x D)mm.

Costul unui astfel de laptop Asus X451MAV-VX278P este de aproximativ 1.000lei(vezi preț actualizat), un preț excelent pot spune în urma unui raport preț-calitate.

IMAGINI CU Laptop Asus X451MAV-VX278P :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Pe partea de performanță, este dotat cu un procesor de tip Intel Celeron Dual Core, model N2830, format din 2 nuclee, ce tactează la o frecvență de 2.1GHz. Foarte utilă și interesantă este tehnologia Turbo Boost de care beneficiază acest procesor. Această tehnologie avansată, mărește puterea procesorului doar atunci când este nevoie, undeva până la 2.4Ghz.

Display-ul LCD LED cu care vine construit acest dispozitiv, este destul de bun, cu o diagonală de 14inch și o rezoluție HD de 1366x768pixeli. O caracteristică specială a acestui display este Anti-Glare, adică mat. Așadar, poți utiliza fără grijă laptopul chiar și atunci când lumina este mai puternică, deoarce efectul de oglindă nu va avea loc în nici un moment.

Cu o capacitate de memorie RAM nu foarte mare, de doar 2Gb, de tip DDR3, îndeajuns pentru sistemul de operare și pentru diverse aplicații pe care vei dorii să le încerci. Hard Disk-ul vine cu o capacitate de stocare destul de bună de 500Gb, perfect pentru a îți păstra toate fișierele, filme preferate și altele.

Pe partea audio vine echipat cu tehnologia avansată SonicMaster, ce va reda un sunet de calitate înaltă. Așadar, sunetul reprodus prin cele două difuzoare înglobate, va fi omnidirecțional, puternic și nedistorsionat.

La capitolul multimedia, vei beneficia de mai toate tipurile de conexiuni, precum un port HDMI, VGA, un port USB 2.0, un port USB 3.0, Bluetooth și o ieșire audio. Iar pentru conexiunile la internet, vei dispune de Wireless(802.11 b/g/n) și de Rețea (10/100).

Pentru o utilizare cât mai simplă și rapidă, modelul de față este conceput cu un Touchpad generos, aparținând tehnologiei smart de gesturi pentru răspuns accelerat.

După cum am mai spus, modelul de față din Seria X este unul portabil, așadar pentru un transport mai ușor și pentru o siguranță mai sporită a device-ului, îți poți intrepta atenția către o geantă laptop Asus.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Celeron Dual Core
  • Intel HD Graphics
  • Anti-Glare
  • LCD LED HD
  • SonicMaster
  • Touchpad cu control multi-touch
  • Microsoft Windows 8.1 Pro EDU

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.