Asus X205TA-BING-FD007BS – un device ultra portabil şi accesibil, pentru activităţile de zi cu zi

Asus X205TA-BING-FD007BS este un alt laptop ieftin, cu un aspect portabil şi atrgator, ideal pentru activităţile simple de zi cu zi, gen internet şi multimedia.

Vorbim despre un laptop de generaţie recentă, ce rulează din fabrică sistemul de operare Windows 8, însă se poate realiza gratuit upgrade la sistemul de operare Windows 10.

Ca şi preţ, ne surprinde cu un cost de achiziţie excelent, astfel este pus în vânzare la eMag cu preţul de promoţie de numai 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Aspectul este extrem de modern şi de portabil, având un exterior elegant, de culoare albă. Că şi trăsături şi greutate, măsoară 286 x 17.5 x 193(W x H x D) mm şi cântăreşte doar 1Kg.

Acelaşi dispozitiv modern şi super accesibil îl regăsim şi în ofertele celor de la Altex şi Flanco.

Imagini cu Asus X205TA-BING-FD007BS :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este proiectat cu un ecran de 11.6inch, diagonală ce influenţează şi trăsăturile laptop-ului. Este vorba despre un LCD LED HD, cu o rezoluţie de 1366 x 768p, ce reproduce imaginile la o calitate destul de bună.

La interior, rulează un procesor Intel Atom Quad Core, tactat la 1.3GHz (Turbo Boost 1.8GHz), mai întâlnim o capacitate memorie RAM de 2Gb, de tip DDR3 şi o placă video integrată, din gama Intel.

Cât despre memoria de stocare, dispune de unitate de stocare de tip eMMC, cu capacitatea de 64Gb.

În privinţa capitolului multimedia, pune la îndemână citior de carduri, cameră Web, microfon integrat şi două difuzoare stereo.

Iar din punct de vedere al conectivităţii, vine dotat cu un port Micro HDMI, cu o ieşire audio, cu două porturi USB 2.0, cu Bluetooth şi cu Wireless.

În concluzie, Asus X205TA-BING-FD007BS reprezintă o variantă ieftină, portabilă şi modernă, perfectă pentru a susţine sarcinile şi activităţile simple, de zi cu zi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Atom Quad-Core
  • 2Gb memorie RAM
  • 64GB eMMC
  • Placă video Intel
  • HD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.