Asus X200MA-KX453B

Modelul Asus X200MA-KX453B este un laptop comercializat la un cost extrem de avantajos, ce oferă un desing modern și o configurație destul de ok. Este conceput în mod special, pentru a fi utilizat la lucrul de zi cu zi, cum ar fi internet sau aplicații office și multimedia.

La exterior prezintă finisaje moderne, cu detalii bine definite, fiind construit din materiale de cea mai bună calitate. Astfel, va fi un laptop cu o portabilitate ridicată, ce te va însoți în orice călătorie.

La interior vine echipat cu componente destul de bune, astfel încât să ofere o funcționalitate pe cât se poate de fluidă și de rapidă.

Costul de achiziție al acestui laptop Asus X200MA-KX453B este de doar 1.049lei (Vezi preț actualizat), un preț avantajos ce reprezintă o alegere ideală.

IMAGINI CU Laptop Asus X200MA-KX453B :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Display-ul LCD LED al acestui model Asus, prezintă o diagonală ceva mai redusă, de 11.6inch, însă are o rezoluție HD cu 1366 x 768p. Mai putem spune că se bucură de noua tehnologie Glare, adică este un ecran lucios, astfel imaginile reproduse vor fi extrem de naturale, clare și viu colorate.

Vorbind de partea hardware, putem specifica că vine cu o configurație destul de bună, ce are la baza un procesor Intel Celeron Dual Core, model 2840. Vine format din 2 nuclee, cu un cache de 1Gb și oferă o viteză de rulare de 2.2GHz. Însă, fiind un procesor ceva mai nou, beneficiază de tehnologia revoluționară Intel Turbo Boost, ce mărește în mod automat puterea procesorului până la 2.6GHz, doar atunci când este necesar.

Placa video aparține seriei Intel HD Graphics, de tip integrată, ce asigură o grafică destul de bună în orice activitate.

La capitolul memoriii, dispune de un Hard Disk destul de spatios, de tip HDD, cu o capacitate de stocare a datelor de 500Gb și cu o viteză de rotație de 5400rpm. Tot la acest capitol, putem spune că mai prezintă și o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3, cu o frecvență de 1600Hz.

Conectivitatea excelentă se datorează varietății de porturi și de conexiuni, precum: un port HDMI, două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, o ieșire audio, VGA, Bluetooth, Wireless integrat și un port RJ-45 pentru conectarea la Rețea.

Ca și detalii tehnice putem spune că prezintă dimensiuni reduse de 302 x 25.6 x 200 mm, vine din fabrică pe culoarea negru și cântărește doar 1.24Kg. Pe lângă tastatura internațională din dotare, mai beneficiază și de un touchpad generos, cu suport special pentru gesturi multi-atingere.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Celeron Dual Core
  • Intel HD Graphics
  • LCD LED
  • HD
  • Glare
  • SonicMaster
  • Web HD
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Microsoft Windows 8.1, 64 biti
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.