Asus X200MA-BING-KX423B

Pentru cei ce își doresc un notebook, nu foarte performant, pe care să îl folosească la internet, la vizionarea unui film sau diverse aplicații de zi cu zi, noul model de la Asus a fost creat în mod special pentru aceste lucruri.

Asus X200MA-BING-KX423B este un model reușit, cu dimensiuni reduse, ce oferă o super portabilitate. Cu o grautate de doar 1.24Kg, îl poți lua mai mereu în bagajul tău, fără a îi simții prezența vreun moment. Prezintă o eleganță excelentă, datorită finisajelor perfecte, chiar și până la cele mai mici detalii. Modul de utilizare este rapid și fluent, grație configurației sale de ultimă oră.

Costul acestui notebook Asus X200MA-BING-KX423B conceput în 2014, este de doar 1.099lei (Vezi preț actualizat). Prețul este foarte bun, luând în calcul design-ul și configurația sa.

IMAGINI CU Asus X200MA-BING-KX423B :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Chiar dacă vine echipat cu un display LCD LED mai mic, de 11.6inch, calitatea video va fi mai mult decât superioară, mulțumită rezoluției HD de 1366 x 768pixeli și a caracteristicii speciale, Glare. Această tehnologiei permite utilizarea laptop-ului chiar și atunci când lumina este mult mai puternică, deoarece efectul de oglindire nu va apărea.

Pe partea de configurație, vine proiectat să tacteze un procesor destul de ok, de tip Intel Celeron Dual-Core, model N2840. Creat pe platforma Bay Trail M, destul de bună, este format din 2 nuclee, ce rulează la o frecvență de 2.1GHz. Fiind un procesor relativ nou, se bucură de tehnologia revoluționară, Turbo Boost, de la Intel. Foarte interesantă, aceasta mărește puterea procesorului în cazul în care este nevoie, în mod automat, până la 2.6Ghz. Așadar, te vei bucura de o utilizare fluentă și accelerată în orice moment.

La capitolul memorii, vine echipat cu un Hard Disk, cu tip de stocare HDD, destul de încăpător, cu o capacitate de 500Gb. Tot la acest capitol, prezintă și o capacitate de memorie RAM de 2Gb, de tip DDR3, îndeajuns pentru sistemul de operare și pentru alte aplicații pe care le vei instala.

Sunetul ideal se datorează tehnologiei avansate audio, SonicMaster, ce vine construită din două boxe stereo integrate. Așadar, de aici se rezultă un sunet foarte ok, puternic și fără distorsionări.

Atunci când vei dorii să realizezi o conexiune între dispozitive, ai ocazia prin numeroasele porturi de conectivitate din dotare, precum: două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, o ieșire audio, un port HDMI, Bluetooth și un port mini VGA. Iar ca și comunicații la internet, îți stau la îndemână Wireless-ul integrat 802.11 b/g/n și Rețeaua 10/100(Rj-45).

TouchPad cu suport special destinat gesturilor multi-atingere, este una din caracteristicile speciale ale acestui dispozititv, ce duce la o utilizare mult mai corectă și rapidă.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Celeron Dual Core
  • Intel HD Graphics
  • LCD LED HD
  • Glare
  • SonicMaster
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Microsoft Windows 8.1, 64 biti
  • Web HD
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.