Asus Transformer Book T100TA-DK003B – un laptop 2 în 1 convertibil, portabil şi distins, comercializat la un super preţ

Asus Transformer Book T100TA-DK003B este un laptop special, de tip convertibil, ideal pentru lucrul suţinut acasă sau în deplasare, oferind o portabilitate ireproşabilă.

Aveam de-a face cu un model 2 în 1, un laptop inedit ce se poate transformă şi în tabletă, îmbinând perfect albele device-uri. Se laudă cu display mulţi-touch, cu un aspect aparte şi cu numeroase funcţii şi specificaţii, ce duc la creşterea productivităţii.

Cât despre preţ, este unul neaşteptat de accesibil, ţinând cont că vorbim de un laptop 2 în 1. Aşadar, gadget-ul de faţă este comercializat de magazinul online eMag la preţul de numai 999 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al aspectului, prezintă o înfăţişare plăcută şi modernă. Este de culoare gri, cântăreşte numai 1Kg şi măsoară doar 263 x 10.5 x 171(W x H x D) mm.

Imagini cu Asus Transformer Book T100TA-DK003B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul device, vine proiectat cu un LCD de tip IPS HD, cu diagonala de 10.1”. Este vorba despre un display cu multi touch-screen, ce se bucură de un format HD, cu o rezoluţie de 1366 x 768pixeli.

La nivel hardware, vine echipat cu un procesor Intel Atom Bay Trail-T Quad Core, model Z3740, rulat la o frecvenţa de tact de 1.3GHz, cu o placă video de tip integrată, din seria Intel HD Graphics şi cu o capacitate de memorie RAM de 2Gb.

Cât despre stocare, pune la dispoziţie numai 64Gb, de tip eMMC, însă poţi opta la un HDD extern Samsung M3, de 1Gb, cu USB 3.0.

Capitolul multimedia, prezintă o cameră Web de 1.2Mp, un microfon digital array, un cititor de carduri SDXC şi SD, plus difuzoare audio, îmbunătăţite prin tehnologia SonicMaster.

Conectivitatea pune la dispoziţie un port micro HDMI, un port micro USB 2.0, un port USB 3.0, Bluetooth şi Wireless.

În concluzie, Asus Transformer Book T100TA-DK003B este un laptop 2 în 1, laptop şi tabletă, de tip convertibil, ce benficiază de o portabilitate extraordinară.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Atom Z3740
  • 2Gb memorie RAM
  • 64Gb memorie de stocare
  • Placă video Intel HD Graphics
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.