Asus Transformer Book Flip TP300LD-C4033H

Cauți să îți achiziționezi un laptop inteligent, cu numeroase funcții și cu totul diferit? Cei de la Asus ne surprind iarăși cu un model nou de laptop, inedit și extrem de performant.

Laptop-ul Asus Transformer Book Flip TP300LD-C4033H este un model convertibil, foarte practic și util, proiectat să fie transformat din laptop în tabletă, grație touchscrean-ului ce poate fi rabatat de la 0° la 360°. Totodată oferă un aspect modern și o eleganță incredibilă, întorcând priviri de fiecare dată când își face apariția.

La nivelul de portabilitate stă destul de bine, având dimensiuni potrivite și o greutate de doar 1.75Kg, datorită carcasei ușoare din aluminiu.

Prețul unui astfel de laptop convertibil este de aproximativ 3.299lei, foarte bun aș spune, luând în cosiderare specificațiile și funcțiile pe care le deține. Însă dacă te grăbești îl poți prinde la uimitorul preț din oferta de astăzi.

IMAGNI CU Asus Transformer Book Flip TP300LD-C4033H :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

Tot la exterior te vei bucura de un ecran de tip LCD LED, cu o diagonală darnică de 13.3inch și o rezoluție Full HD de 1920x1080pixeli. Pe lângă aceste specificații, display-ul de față este unu cu Touchscrean, ce oferă posibilitatea de a fi folosit pe post de tabletă, rabătându-l până la 360°.
Așadar, poți viziona fi­lmele preferate sau poți încerca cele mai bune jocuri, beneficiind de o calitate video incredibilă, din orice unghi.

Mulțumită noii tehnologii Asus touch sensor, display-ul tactil va răspunde mai riguros, fiind mai rapid decât touchscrean-urile cu care eram obișnuiți până acum.

În spatele acestui display revoluționar se află un procesor puternic de tip Intel Core i5, model 4210U, ce tactează la o frecvență excelentă de 1.7GHz. Împreună cu procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 4400 și placa video NVIDIA, din seria GeForce, vei dispune de o rulare excelentă a aplicațiilor multimedia și office, oriunde și oricând.

Datorită tehnologiei intel Turbo Boost 2.0 nivelul de performanță al procesorului va fi mărit atunci când este necesar. Adică, permite automat celor două nuclee aflate pe procesor să ruleze la o frecvență mult mai ridicată.

Ca sistemul de operare și alte aplicații pe care vei dorii să le instalezi, să funcționeze în parametrii normali, modelul de față este conceput cu o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3. Iar pentru a îți stoca toate datele personale, fotografii, muzică, filme etc., ai la dispoziție un HDD generos de 500Gb.

Calitatea excelentă a sunetului se datorează tehnologiei SonicMaser cu care este echipat acest device. Bucură-te de un sunet omnidorectional clar și bogat, deloc distorsionat, oferit de acest device.

Putem spune că modelul de față excelează și pe partea de conectivitate, oferind numeroase porturi precum: USB 2.0, USB 3.0(2), ieșire audio și HDMI. Pentru a putea conecta Pc-ul tău la ale device-uri sau la internet, dispui de Bluetooth, Wi-fi și Rețea(RJ-45).

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
 • Intel Core i5
 • Intel HD Graphics 4400
 • Multi-touch Screen 10 puncte
 • LCD LED
 • Touchscreen
 • SonicMaster
 • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  Intel Wireless Display (WiDi)
 • Microsoft Windows 8.1, 64 biti
Contra:
 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.