ASUS TP301UJ-C4017T – laptop convertibil 2 în 1, cu performanţe hardware superioare

ASUS TP301UJ-C4017T reprezintă o variantă convertibilă de laptop 2 în 1, un model provenit din gama Transformer Book a celor de la Asus, capabil să garanteze o funcţionalitate ireproşabilă, indiferent de sarcinile de lucru la care este supus.

Este potrivit atât de acasă, cât şi din deplasare, datorită construcţiei portabile şi flexibilie pe care o are. Rulează noul sistem de operare Windows 10 Home (64 biţi), ataturi de care stă recentul Microsoft Office 365 Customers, cu 30 de zile Trial.

Autonomia generoasă de lucru de până la 10h, se datorează acumulatorului Li-Polymer cu 3 celule, pe care îl deţine la interior.

În ceea ce îl prieşte costul de achiziţie, de curând este disponibil în oferta magazinului eMag la 3.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Carcasa ce îl îmbracă este realizată integral din aluminiu, foarte calitativă şi durabilă, pe un fond de culoare neagră. Beneficiază de balamale inteligente, capabile să ofere o rotire de până la 360 de grade. Tehnic vorbind, lapatop-ul convertibil de faţă cân tăreşte 1.5kg şi măsoară 322 x 19.9 x 227(W x H x D) mm.

Se laudă cu o tastatură internaţională iluminată foarte confortabilă la utilizare, precum şi cu un touchpad generos, ce deţine suport multi-touch.

Acelaşi gadget 2 în 1 este disponibil şi în stocul celor de la ClickShop, CEL, evoMag şi Flanco.

Imagini cu ASUS TP301UJ-C4017T :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul pe care îl deţine măsoară 13.3” în diagonală, fiind de tip LCD LED cu touchscreen. Beneficiază de tehnologia IPS şi de un strat anti-glare, respectiv mat. Rezoluţia maximă pe care o suportă este de 1920 x 1080p, la un format Full High Definition. Astfel, este capabil să asigure o calitate video excelentă, cu imagini naturale, clare şi viu colorate.

Pune la dispoziţie o configuraţie hardware destul de puternică, ce are la bază un procesor Intel Core i5-6200U şi un procesor grafic Intel HD Graphics 520 de tip integrat. Este un procesor puternic din generaţia recentă Skylake, ce are la bază două nuclee, un Cache 3Gb şi o tehnologie de 14nm. Tactează la o frecvenţă de 2.7GHz, însă datorită modului Turbo Boost frecvenţa va creşte până la 2.8GHz.

Capacitate de memorie RAM de 6Gb de tip DDR3 (4Gb + 2Gb) este suficientă pentru sarcinile de zi cu zi. Este posibil extensibilă până la maxim 8Gb, de tip DDR3. Pe partea de stocare de date, deţine o unitate HDD cu capacitatea de 1Tb, ce are o viteză de rotaţie de 5400rpm.

La capitolul grafică, dăm peste o placă video dedicată, provenită din seria nVidia. Este vorba de modelul GeForce 920M, optimizat prin tehnologia avansată nVidia Optimus.

Ca şi nivel multimedia, se laudă cu cititor de carduri 3 în 1, cu WebCam VGA, cu microfon integrat, precum şi cu două difuzoare audio stereo, îmbunătăţite prin tehnologia SonicMaster.

Pe partea de conectori, deţine un port HDMI, un port USB 2.0, trei porturi USB 3.0, o ieşire audio, Bluetooth 4.0, precum şi Wireless 802.11 ac.

Concluzie :

În concluzie, ASUS TP301UJ-C4017T este un device 2 în 1 de tip convertibil, ce poate fi utilizat atât ca laptop, cât şi ca tabletă, în ambele situaţii oferind aceeaşi productivitate ridicată şi utilizare confortabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe superioare
  • Design elegant
  • Full HD
  • Microsoft Windows 10 Home
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.