Asus TP300LD-C4097H

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Asus TP300LD-C4097H este un model de laptop 2 in 1 ce vine conceput să funcționeze ca un laptop normal, dar și ca o tabletă. Este un model flexibil, ce poate fi rabatat cu ușurință până la 360 de grade, astfel datorită touchscreean-ului poate fi folosit pe post de tabletă.

Oferă o portabilitate incredibil de bună, datorită transformării acestuia din laptop în tabletă. Cu un asemenea gadget, vei putea face față oricărei situații cu brio, fie la birou ori în deplasare.

Se bucură de foarte multe funcții extrem de interesante și de inteligente, astfel ca tu să te bucuri de un nivel ridicat de performanță și calitate, în permanență.

La capitolul design, se laudă cu o serie excelentă de finisaje moderne și elegante. Vine proiectat cu o carcasă din aluminu, de culoare neagră, având o grautate de doar 1.75Kg și dimeniuni destul de reduse de 326 x 22 x 232 mm. Modul convertibil îi oferă o fiabilitate și o funcționalitate excepțională.

Acestea fiind spune, un astfel de laptop convertibil este ideal celor ce își doresc și laptop dar și tabletă, ambele într-un singur produs, ce se regăsește la prețul excelent de 2.999lei (Vezi preț actualziat).

IMAGINI CU Laptop Asus TP300LD-C4097H :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Configurația hardware se laudă cu un tip de procesor destul de puternic, repectiv Intel Core i3, model 4030U. Este un model de procesor realizat pe arhitectura Haswell, ce are la bază două nuclee, o tehnologie de 22nm și vine pregătit să ruleze la o frecvență de 1.9GHz. În completare, se bucură de o placă video din seria GeForce, 820M. Este o placă video de tip dedicată, cu o capacitate de memorie de 2.0Gb, având producătorul chipset-ului video de la nVidia.

Vine echipat cu un super display LCD LED cu touchscreen, cu diagonala de 13.3inch. Se bucură de un format Full HD cu rezoluția de 1920x1080p și de două caracteristici interesante și eficiente, precum funcția Multi-touch Screen 10 puncte și caracteristică specială Glare, adică este un ecran lucios.

Și la nivel de memorie se descurcă extrem de bine, așadar vine dotat cu o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de DDR3 și cu un HDD destul de încăpător, de 500Gb.

Capitolul multimedia are la bază cititor de carduri SD și SDHC, o cameră Web HD, microfon integrat și o linie audio stereo îmbunătățită de tehnologia SonicMaster.

Conectivitate pune la dispoziție o serie de porturi și de conexiuni extrem de utile, precum: o ieșire audio, un port USB 2.0, un port HDMI, un port USB 3.0, un port RJ-45 pentru Rețea, Bluetooth și Wi-Fi Integrat 802.11.ac.

În concluzie, Asus TP300LD-C4097H este gadget-ul ideal ce îndeplinește perfect funcția de laptop dar și de tabletă, prezentând un raport preț-performanță incredibil de bun.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Intel Core i3
 • Glare
 • Multi-touch Screen 10 puncte
 • Full HD
 • LCD LED
 • Touchscreen
 • Intel HD Graphics 4400
 • SonicMaster
 • Web HD
 • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
 • Intel Wireless Display (WiDi)
Contra:
 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.