Asus T300FA-FE004H – laptop 2 în 1 convertibil, portabil şi inteligent

Asus T300FA-FE004H este un laptop convertibil, cu o portabilitate ridicată, ce se poate utiliza atât pe post de laptop, cât şi pe post de tabletă, oriunde ai fi.

Dispune de acumulator Li-Ion (2 celelule), de touchpad multi-touch, cu funcţii de lansare, derulare sau zoom şi de tastatură internaţională, rulând standard sistemul de operare Microsoft Windows 8.1.

În privinţa preţului, la eMag costă în jur de 2.599 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ corect, justificat prin specificaţiile numeroase ale device-ului.

Beneficiază de o carcasă din aluminiu şi plastic, de culoare albastru închis, extrem de atrăgătoare şi de modernă. Are o greutate de numai 1.6kg şi măsoară standard 308.5 x 10.4 x 207(W x H x D) mm.

Imagini cu Asus T300FA-FE004H :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se bucură de un LCD LED multi-touch screen (10 puncte), cu diagonala de 12.5inch. Este un display touchscreen de tip glare excelent, ce redă imaginiile la un format High Definition, la o rezoluţie de 1366 x 768pix.

La nivel de configuraţie hardware, se laudă cu un procesor Intel Dual Core, tactat la 800MHz (2.0GHz Turbo Boost), cu o placă video integrată, din seria Intel HD Graphics 5300 şi cu o capacitate de memorie RAM de 4Gb.

Din punct de vedere al memoriei de stocare se prezintă excelent, astfel dispune de un Hard Disk cu capacitatea de 1Tb, de tip HDD, plus de o capacitate de 64Gb, de tip eMMC.

Ramura multimedia, pune la dispoziţie o cameră Web de 2Mp, un cititor de carduri, un microfon integrat şi o linie audio stereo, îmbunătăţită prin tehnologia superioară SonicMaster.

Ca şi porturi şi conexiuni, vine echipat cu ieşire audio, cu port USB 2.0, cu port Micro USB 3.0, cu port Micro HDMI, cu Bluetooth şi cu Wireless.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Asus T300FA-FE004H este un laptop convertibil, de tip 2 în 1, modern şi elegant, cu o portabilitate ridicată şi cu un nivel de performanţă superior.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Dual Core
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb HDD + 64Gb eMMC
  • Placă video Intel HD Graphics 5300
  • HD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.