ASUS ROG GL552VX-CN059D – laptop premium din seria Republic Of Gamers, cu performanţe high-end

ASUS ROG GL552VX-CN059D reprezintă una dintre cele mai de success variante de laptop-uri dedicate exclusiv împătimiţilor de jocuri video, provenită din seria Republic Of Gamers (ROG).

Este conceput după cele mai moderne şi smart tehnologii, astfel încât să facă faţă cu brio activităţilor solicitante, într-un mod economic din punct de vedere energetic.
Impresionează atât prin performanţele high-end, cât şi prin desing şi finisaje, fiind realizat dintr-o combinaţie interesantă din plastic şi aluminiu.

Desigur, costul este pe măsura calităţii, astfel acest laptop Asus ROG este disponibil la eMag la preţul de 3.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Aspectul impresionant se datorează construcţiei sale interesante de culoare Metallic grey, realizată atât din plastic, cât şi din aluminu, pentru o durabilitate îndelungată. Cântăreşte în jur de 2.55kg şi măsoară standard 384 x 32.3 – 33.1 x 256(W x H x D) mm.

Tastatura internaţională şi numerică este de tip iluminată, foarte calitativa şi confortabilă la utilizare. Touchpad-ul multi-touch de dimensiuni generoase, acceptă diferite acţiuni, precum lansare, derualare sau zoom.

Aceeaşi variantă premium din seria ROG este disponibilă şi în stocul celor de la evoMag, Altex şi CEL.

Imagini cu ASUS ROG GL552VX-CN059D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest laptop Asus din seria ROG deţine o configuraţie hardware high-end, ce are la bază un super procesor i7, model 6700HQ. Este un model conceput pe cea mai modernă arhitectură, respectiv Skylake, ce beneficiază de 4 nuclee, de o tehnologie de 14nm, de un Cache de 6Gb şi de o frecvenţă de tactare de 2.6GHz. Datorită tehnologiei Turbo Boost frecvenţa de rulare va creşte până la 3.5GHz, doar în situaţii extreme.

Se laudă atât cu procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 530, cât şi cu placă video dedicată DeForce GTX 950M. Este vorba de o placă cu capacitatea de memorie video de 4Gb de tip GDDR5, cu chipset video de la nVidia.

Se bucură de un ecran de 15.6 cu panou IPS, cu strat protector anti-glare. Este un display de tip LCD LED, cu rezoluţie Full High Definition la 1920 x 1080pixeli.

În ceea ce priveşte memoria RAM, deţine 8Gb de tip DDR4, cu o frecvenţă de 2.1GHz. Deţine un slot din două liber, având posibilitatea extinderii memoriei de până la 32Gb, de tip DDR4.

Capacitatea de stocare a datelor este reprezentată de către unitatea HDD, de 1Tb, cu 72rpm.

Pe partea de dotări multimedia, pune la dispoziţie DVD Rw, microfon array integrat, difuzoare audio stereo Bang & Olufsen ICEpower, cameră Web High Definition, cititor de carduri 3 în 1 (SD, MMC şi MS).

Conectivitatea device-ului constă în următoarele porturi şi conexiuni: HDMI, ieşire audio, USB 2.0, USB 3.0 x 2, LAN 10/100/1000 (RJ-45), Wireless 802.11 ac şi Bluetooth 4.1.

Concluzie :

Concluzionând, ASUS ROG GL552VX-CN059D este un device premium cu performanţe hardware high-end şi cu un design impresionant pe măsură, ideal pasionaţilor de jocuri video.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware superioară
  • Design modern
  • Free DOS
  • Din metal si plastic
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.