Asus ROG GL552JX-DM188D – un ultrabook cu performanţe puternice şi cu un design pe măsură

Asus ROG GL552JX-DM188D este un ultrabook cu performanţe puternice, capabil să ţină piept celor mai complexe aplicaţii şi celor mai noi jocuri, indiferent dacă acestea sunt susţinute de acasă sau din deplasare.

Avem de-a face cu un laptop mai mult decât premium, un device dotat cu tastatură iluminată, numerică şi internaţională şi cu un touchpad de dimensiuni mari, cu control multi-touch, având diferite acţiuni precum, derulare, zoom sau lansare.

Cât despre preţ, nu aş spune că este foarte avantajos, însă este corect în raport cu specificaţiile acestuia, astfel cei de la eMag îl pun în vânzare cu preţul de 4.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Construcţia şi design-ului sunt de calitate superioară, astfel carcasa cel îl “îmbracă” vine realizată dintr-o combinaţie durabilă din plastic şi metal, de culoare negru-argintiu, extrem de atrăgătoare şi de modernă. Ar fii de specificat, că nu cântăreşte mai mult de 2.6Kg, măsurând numai 382 x 16 – 32.6 x 255(W x H x D) mm.

Acelaşi ultrabook puternic îl întâlnim şi în ofertele magazinelor online Altex şi Flanco.

Imagini cu Asus ROG GL552JX-DM188D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Gadget-ul de faţă, îl găsim echipat cu un LCD LED de 15.6inch, Full HD, cu o rezoluţie de 1920 x 1080p. Este un display extraordinar de bun, de tip Anti-Glare, adică mat.

Vis-a-vis de performanţele hardware ale acestuia, se bucură de un procesor i7, extrem de puternic, tactat la o frecvenţă de 2.6GHz (Turbo Boost 3.6GHz), de o placă video dedicată, de tip GDDR5, din seria GeForce, model GTX 950M şi de o capacitate generoasă de memorie RAM, respectiv de 8Gb, de tip DDR3.

Vine proiectat cu o capacitate de memorie de stocare foarte darnică, astfel dispune de un HDD de 1Tb şi de un SSD de 128GB.

Se descurcă excepţional şi din punct de vedere multimedia, astfel se laudă cu o linie audio stereo incorporată Bang & Olufsen ICEpower, îmbunătăţită prin tehnologia SonicMaster. Mai beneficiază şi de un cititor de carduri 3 în 1, de o cameră Web HD, de DVD Rw şi de un microfon array integrat.

Iar că şi conectivitate, se bucură de Reţea, de Wireless şi de Bluetooth, plus de trei porturi USB 3.0, de un port VGA, de o ieşire audio şi de un port HDMI.

În concluzie, Asus ROG GL552JX-DM188D este un laptop ultra performant, puternic şi aspectuos, ideal pentru orice tip de activitate şi sarcină, indiferent dacă acestea sunt susţinute acasă sau pe teren.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i7
  • 8Gb memorie RAM
  • 1Tb + 128Gb memorie de stocare
  • Placă video GeForce GTX 950M
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.