ASUS ROG G551VW-FY179D – laptop premium de gaming, cu performanţe hardware de top

ASUS ROG G551VW-FY179D este încă un laptop de gaming destinat în special împătimiţilor de jocuri video, pe care cei de la Asus îl pun la dispoziţie pe lângă celelalte modele din aceeaşi gamă. Este o variantă de top, cu performanţe hardware superioare, capabil să ruleze perfecte cele mai noi şi solicitante jocuri video disponibile.

Nu rulează niciun sistem de operare din fabrică, fapt ce permite clientului să îşi instaleze sistemul de operare pe care preferă să lucreze. Ascunde la interior un acumulator serios de tip Li-Ion cu 6 celule, ce asigură o autonomie destul de generoasă.

După cum era şi de aşteptat, costul de achiziţie este pe măsura calităţii şi al performanţelor, aşadar la eMag este disponibil la preţul de 3.799 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un design impresionant, de calitate premium, carcasa acestuia fiind integral din aluminiu. Este pe un fond de culoare neagră, însă surprinde şi cu câteva elemente grafice de culoare roşie, ce scot în evidenţă un aspect agresiv.
Nu cântăreşte mai mult de 2.7kg, măsurând standard 382 x 16 – 32.6 x 255(W x H x D) mm.

Tastatura (internaţională şi numerică) se pare a fi de cea mai bună calitate, fiind de tip clichet şi iluminată. Luminozitatea de culoare roşie pune la dispoziţie mod de reglare a intensităţii acesteia. Împreună cu touchpad-ul de dimensiuni generoase, cu suport multi-touch, oferă o utilizare pe cât se poate de rapidă şi de confortabilă.

Acelaşi laptop premium de gaming este disponibil şi la evoMag, Altex, CEL şi Flanco.

Imagini cu ASUS ROG G551VW-FY179D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul gadget se laudă cu un LCD LED de 15.6inch cu rezoluţie Full HD la 1920 x 1080p. Beneficiază de un strat anti-reflexiv (anti-glare) ce împiedică luminozitatea puternică să diminueze experienţa de utilizare.

Hardware vorbind, deţine un procesor Intel Core i7, model 6700HQ. Este vorba de un quad-core provenit din generaţia Skylake, ce are la bază o tehnologia de 14nm şi un Cache de 6Gb, fiind capabil să tacteze la o frecvenţă de 2.6GHz. Însă, dacă regimul de lucru este maximizat, tehnologia Turbo Boost dezvoltă puterea procesorului până la 3.5GHz.

La capitolul grafică, pune la dispoziţie procesorul grafic HD Graphics 530 de la Intel şi placa video de tip dedicată din seria GeForce, Model GTX 960M. Este de tehnologie CUDA, provenită din gama nVidia, capabilă să garanteze performanţe excepţionale, indiferent de situaţie.

În ceea ce îl priveşte memoria RAM, pune la îndemână o capacitate de 8Gb de tip DDR4, mai având la dispoziţie încă un slot de memorie liber. Ca şi stocare de date, deţine o unitate HDD cu capacitatea de 1Tb, cu 7200rpm.

Se bucură de o linie audio stereo Bang & Olufsen ICEpower, de un microfon array integrat, de o cameră Web HD, de un cititor de carduri SD, MMC şi MS, precum şi de o unitate DVD RW.

Este prevăzut cu port Mini Display, cu port HDMI, cu 3 porturi USB 3.0, cu ieşire audio, cu Bluetooth, cu Wireless şi cu LAN (port RJ-45).

Concluzie :

Concluzionând, ASUS ROG G551VW-FY179D este un laptop premium, realizat după ultimele generaţii şi tehnologii, astfel încât să garanteze cele mai bune rezultate, indiferent de situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe superioare
  • Design ultra-modern
  • Free DOS
  • De ultimă generaţie
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.