Asus R555JB-XO010D – un laptop premium, de calitate, cu procesor i7

Asus R555JB-XO010D este un laptop recent, de ultimă generație, aspectuos și cu performanțe superioare. Este modelul ideal, capabil să îți ofere puterea și viteza de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârșit activitățile de zi cu zi.

Aveam deaface cu un procesor i7, cu un procesor grafic Intel HD Graphics 4600, cu 4 Gb de RAM și 1.5Tb de memorie de stocare. Așadar, cu o astfel de configurație excelentă, veți face față oricăror cerințe și sarcini, indifierent de gradul de dificultate al acestora.

Prețul de achiziție aș spune că este puțin cam mare, însă probabil că este justificat prin calitatea oferită. Așadar, modelul de față îl regăsim în ofertă eMag la prețul de 3.899lei (vezi preț actualizat).

Se bucură de o construcție modernă, realizată dintr-o combintie de plastic cu aluminiu, pe culoarea gri. Are o greutate de doar 2.7Kg și măsoară 382 x 16 – 32.6 x 255 mm. Prezintă un touchpad generos, ce include suport mulți-touch, tastatură numerică și tastatură internațională.

Imagini cu Asus R555JB-XO010D  :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se bucură de un LCD LED excelent cu rezoluție HD la 1366 x 768p. Este un ecran de 15.6inch, ce reproduce conținuturi la o calitate excelentă.

Sub „€œcapotă” întâlnim un procesor i7, compus din 4 nuclee, ce vine cu o frecvență de tact de 2.6GHz (Turbo Boost 3.6GHz). Tot la interior, găsim și o placă video de tip dedicată, din seria GeForce 940M și o capacitate de 4Gb de memorie RAM.

Pentru diverse fișiere și date, pune la dispoziție un HDD de 1.5TB, cu o viteză de stocare de 5400 de rotații pe minut.

La nivel de multimedia, întâlnim un DVD RW, un cititor de carduri (SD, MMC și MS), un microfon și o cameră Web cu rezoluție HD. Tot aici, găsim și o linie audio stereo de tip Bang & Olufsen ICEpower, îmbunătățită prin tehnologia SonicMaster.

Ar mai fii de spus că dispune de o ieșire audio, de 3 x USB 3.0, de HDMI, de Mini Display Port, de Bluetooth, de Wireless și de Rețea (RJ-45).

Poartă-l cu tine oricând și oriunde, într-un mod pe cât se poate simplu într-un troller special Wenger Swissgear vertical de 16inch, negru.

În concluzie, laptop-ul Asus R555JB-XO010D este un model cu performanțe ridicate, capabil să răspundă rapid și corect oricăror activități.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i7
  • 4Gb memorie RAM
  • 1.5Tb memorie de stocare
  • Procesor grafic integrat Intel HD Graphics 4600
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.