Asus R510DP-XX118D

Asus R510DP-XX118D este un nou model de laptop proiectat în mod special pentru divertisment și multitasking. Device-ul de față vine din fabrică pe culoarea gri închis, cu dimensiuni slim și cu o greutate de doar 2.26Kg. Să nu uităm că discutăm despre un model marca Asus, așadar componentele și materialele din care este construit este de o calitate mai mult decât superioară.

Pe partea de performanță, prezintă o configurație destul de ok, ce îl face pregătit să ruleze aplicații office, multimedia și alte sarcini de zi cu zi, într-un mod fluent și rapid.

Prețul de achiziție al acestui model de laptop Asus R510DP-XX118D este unul bun, ba chiar competitiv de doar 1.699lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Laptop Asus R510DP-XX118D :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Bucură-te de imagini naturale, clare și viu colorate, grație noului ecran de tip LCD LED, cu care vine echipat acest laptop. Are o diagonală de 15.6inch și un format HD cu o rezoluție de 1366 x 768p. Un plus al acestui display ar fi că este Glare, adică lucios, așadar calitatea imaginilor reproduse va fi de grad superior.

La interior se află proiectat să ruleze un procesor AMD Quad Core A10-Series, model 5750M. Destul de bun, vine format din 4 nuclee și este pregătit să tacteze la o frecvență de 2.5GHz. În cazul de față, fiind un procesor de generație nouă, se bucură de tehnologia revoluționară Turbo Boost. Extrem de eficientă, noua tehnologie permite în mod automat celor 4 nuclee aflate pe procesor să mărească frecvența acestuia, doar în cazul în care este nevoie, până la 3.5GHz.

Desigur, și la capitolul memorii se descurcă uimitor, fiind echipat cu un Hard Disk, de tip HDD, foarte generos, de 1Tb, perfect pentru a stoca date personale, filme muzică și multe altele. Tot la acest capitol, dispune de o capacitate de memorie RAM, de 4Gb, de tip DDR3, îndeajuns pentru sistemul de operare și pentru diverse aplicații.

Grație tehnologiei avansate SonicMaster, formată din două boxe stereo integrate, te vei bucura de o calitate audio ireproșabilă în orice moment, fie că asculți muzică, fie că privești un film.

Fii pregătit să îți conectezi gadget-ul la alte dispozitive, rapid și eficient, mulțumită porturilor de conectare din dotare, precum: un port VGA, o ieșire audio, un port HDMI, un port USB 2.0, microfon, Bluetooth și două porturi USB 3.0. Iar pentru a realiza o conexiune la internet, ai la îndemână Wireless-ul integrat ori conexiunea prin Rețea (Rj-45).

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • LCD LED HD
  • AMD Quad-Core A10-Series
  • AMD Radeon HD 8650G
  • SonicMaster
  • Touchpad cu control multi-touch
  • Web HD
  • Glare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.