ASUS P2520LJ-XO0178T – laptop de generaţie nouă, accesibil, modern şi portabil

ASUS P2520LJ-XO0178T reprezintă o alegere inteligentă atunci când vine vorba despre un laptop performant, cu un design modern şi portabil, numai bun pentru activităţile de zi cu zi. Aparţine generaţiei 2016, lucru ce reflectă asupra performanţelor, dar şi aspectului.

Rulează sistemul de operare Microsoft Windows 10, unul dintre cele mai recente sisteme, ce dă dovadă de flexibilitate şi stabilitate. În condiţii medii de lucru, durata autonomiei poate ajunge până la 4-5, asta graţie acumulatorului de tip Li-Ion, cu 4 celule.

De curând, îl găsim disponibil şi în ofertele celor de la eMag, la preţul de achiziţionare de numai 2.218 lei (vezi preţ actualizat).

Tastatura numerică şi internaţională, precum şi touchpad-ul generos aduce un plus de productivitate, datorită construcţiei confortabile ale acestora, garantând o utilizare rapidă şi corectă.

La capitolul design, observăm o construcţie de notă 10, remarcată prin finisaje şi detalii perfect definite. Este realizată din plastic şi aluminiu, totul pe un fond de culoare neagră, fiind de subliniat faptul că nu reţine deloc amprentele. Are o greutate de 2.37kg şi măsoară standard 380 x 22.3 – 22.6 x 256(W x H x D)mm.

Acelaşi laptop de generaţie nouă este disponibil şi în stocul celor de la CEL şi evoMag.

Imagini cu ASUS P2520LJ-XO0178T :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul măsoară o diagonală de 15.6inch, capabil să suporte o rezoluţie maximă de 1366 x 768p, la un format High Definition. Avem de-a face cu un LCD LED foarte bun, ce beneficiază de un strat anti-glare, respectiv mat, ce previne apariţia efectului de oglindire.

Puterea de procesare este garantată de către procesorul Intel Core i3, model 4005U. Aparţine arhitecturii Haswell, deţine două nuclee, un Cache de 3Gb şi o tehnologie de 22nm. Rulează la o frecvenţă maximă de 1.7GHz, având alături procesorul grafic integrat HD Graphics 4400.

Este proiectat cu placă video nVidia, de tip dedicată, model GeForce 920M. Aceasta asigură suportul necesar pentru o rulare corectă şi rapidă indiferent de situaţie. Are la bază o capacitate de memorie video de 2Gb, de tip DDR3, beneficiind totodată de tehnologia avansată nVidia Optimus.

În ceea ce îl privesc memoriile, deţine 4Gb de RAM, de tip DDR3 şi o capacitate de stocare de 500Gb, de tip HDD, cu o viteză de 7200rpm.

Este echipat cu cititor de carduri (SD), cu WebCam VGA, cu DVD Rw, cu microfon integrat şi cu două difuzoare încorporate.

Ca şi conectivitate, pune la dispoziţie un port HDMI, o ieşire audio digitală, un port USB 2.0, trei porturi USB 3.0, un port VGA, Bluetooth, LAN şi Wireless.

Concluzie :

Aşadar, ASUS P2520LJ-XO0178T este un laptop din gama 2016, un device capabil să susţină orice tip de activitate, într-un mod rapid şi corect, indiferent dacă este de acasă sau din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe bune
  • Design modern
  • Preţ excelent
  • Microsoft Windows 10 Home
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.