ASUS P2520LA-XO0489T – laptop accesibil cu performanţe înalte şi cu design modern

ASUS P2520LA-XO0489T se află printre puţinele laptop-uri de pe piaţă la ora actuală, care se laudă cu un preţ accesbil în raport cu performanţele acestuia, dar şi cu licenţă Microsoft Win 10. Este un model provenit din ultimele generaţii de laptop-uri, ce deţine o configuraţie hardware foarte bună şi un aspect pe măsură.

Aşa cum am spus şi mai sus, include sistemul de operare Windows 10 preinstalat, unul dintre cele mai bune şi recente sisteme de pe piaţă. Vine proiectat cu baterie Li Ion (4 celule), ce dezvoltă o putere de 33Whr. Este un acumulator cu autonomie de până la 5h de lucru continuu, ceea ce înseamnă destul de mult.

Chiar dacă vorbim despre un laptop de generaţie nouă, cu performanţe superioare, preţul acestuia este pe cât se poate de convenabil, astfel este disponibil în magazinul eMag la preţul de 2.422 de lei (vezi preţ actualizat).

Se remarcă printr-un aspect robust, construcţia fiind realizată din plastic şi aluminiu de calitate superioară, de culoare neagră. Are o greutate de 2.37kg, dimensiunile standard măsurând 380 x 22.3 – 22.6 x 256(W x H x D) mm.

Acelaşi laptop se poate achiziţiona şi din magazinele online CEL şi evoMag.

Imagini cu ASUS P2520LA-XO0489T :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Laptop-ul vine cu ecran LCD LED de 15.6”, ce beneficiază de un strat anti-reflexiv foarte bun. Garantează reproducerea unui conţinut de calitate foarte bună, la o rezoluţie maximă de 1366 x 768p, în format High Definition.

Din punct de vedere al performanţelor hardware, include un procesor Intel Core i5, model 5200U. Provine din generaţie Broadwell, deţine 2 nuclee, o tehnologie de 22nm şi o frecvenţă de tactare de 2.2GHz. Însă, datorită tehnologiei Turbo Boost, frecvenţa de tactare va creşte până la 2.7GHz. Pe partea de grafică, vine proiectaat cu o placă video din seria Intel HD Graphics 5500, de tip integrată, ce asigură o grafică foarte bună, peste aşteptările utilizatorului.

Capacitatea maximă de memorie RAM este de 16Gb, de tip DDR3, însă modelul de faţă vine cu doar 4Gb, având un slot de memorie liber. Ca şi stocare de date, pune la dispoziţie o unitate HDD, cu capacitatea de stocare de 500Gb, cu o viteză de rotaţie de 7200rpm.

Multimedia vorbind, beneficiază de difuzoare audio stereo integrate, de microfon, de WebCam (VGA), de cititor de carduri şi de unitate citire/scriere DVD Rw.

Cât despre nivelul de conectivitate, dispune de Wireless, de LAN şi de Bluetooth, precum şi de 3 porturi USB 3.0, de un port USB 2.0, de o ieşire audio, de port HDMI şi de VGA.

Concluzie :

Aşadar, ASUS P2520LA-XO0489T pot spune că este un laptop de generaţie nouă, cu un nivel superior de performanţe hardware, capabil să susţină cu brio orice aplicaţie şi sarcină de lucru.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware superioare
  • Design elegant
  • Ultimă generaţie
  • Preţ excelent
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.