ASUS P2520LA-DM0777T – laptop de ultimă generaţie, cu performanţe de top şi cu ecran Full HD

ASUS P2520LA-DM0777T provine din cele mai recente serii de laptop-uri apărute pe piaţă, o variantă excelentă pentru cei care sunt în căutare de performanţe superioare. Pe lângă faptul că deţine o configuraţie hardware puternică, se laudă şi cu un design ultra modern şi calitativ.

În ceea ce îl priveşte sistemul de operare, rulează din fabrică Microsoft Windows 10. Odată cu acesta vine inclus şi Microsoft Office 365 Customers cu Trial pentru 30 de zile.

Acest model P2520LA-DM0777T este disponibil în magazinul de specialitate eMag, la preţul de 3.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Surprinde plăcut printr-un aspect modern şi elegant, construcţia fiind realizată dintr-o combinaţie excelentă din plastic şi aluminiu. Este de culoare neagră, măsoară standard 380 x 22.3 – 22.6 x 256(W x H x D) mm şi cântăreşte 2.37kg.

Include un acumulator decent de tip Li-Ion cu 4 celule, precum şi o tastatură numerică/internaţională şi un touchpad cu suport multi-touch, ambele capabile să ofere un mod de utilizare comod şi rapid.

Acelaşi model performant se poate procura şi din ofertele evoMag şi CEL.

Imagini cu ASUS P2520LA-DM0777T :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În ceea ce îl privesc performanţele hardware, noul Asus se laudă cu un procesor Intel Core i7, model 5500U, provenit din arhitectura Broadwell. Deţine două nuclee, un Cache de 4Gb şi o tehnologie de 14nm, frecvenţa de tactare a procesorului fiind de 2.4GHz (3.0 GHz Turbo Boost). Pe partea de grafică, beneficiază de procesorul grafic Intel HD Graphics 5500.

Include un LCD LED de tip anti-glare, ce măsoară o diagonală de 15.6inch. Este un ecran de calitate, ce reuşeşte să ofere o rezoluţie Full HD la maxim 1920x1080p.

Ca şi capacitate de memorie RAM, maxima acceptată este de până la 16Gb, de tip DDR3L, însă device-ul de faţă vine standard cu 8Gb, de tip DDR3L, cu o frecvenţa de 1.6GHz. Iar ca şi capacitate de stocare, deţine o unitate HDD de 500Gb, cu 7200rpm.

Nici pe partea de multimedia nu se prezintă mai rău, fiind dotat cu unitate DVD Rw, cu microfon, cu WebCam VGA, cu cititor de carduri (SD), precum şi cu două difuzoare audio integrate (Bang & Olufsen ICEpower).

În privinţa conectivităţii, include Bluetooth, Wireless şi LAN (Reţea), precum şi un port HDMI, un port USB 2.0, trei porturi USB 3.0 şi o ieşire audio.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, ASUS P2520LA-DM0777T este un laptop de generaţie nouă performant şi modern, excelent atât de acasă, cât şi de pe teren, făcând faţă oricăror activităţi de lucru.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware excelente
  • Ultra-modern
  • Microsoft Windows 10
  • Full HD
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.