Asus N751JK-T7085P – ultrabook modern cu performanţe hardware de top

Asus N751JK-T7085P este un ultrabook modern de ultimă generaţie, dedicat atât activităţilor multimedia, cât şi celor pentru productivitate, respectiv sarcinilor solicitante. Se descurcă excelent şi de acasă, dar şi din deplasare, în ambele cazuri oferind aceleaşi rezultate ireproşabile.

Surprinde printr-un design elegant şi modern, dar şi printr-o configuraţie hardware superioară şi echilibrată. Componentele de top îl fac capabil să susţină orice tip de activitate, venind din fabrică cu sistemul de operare Microsoft Windows 8.1 Pro.

Garantează o utilizare îndelungată, mulţumită acumulatorului de tip Li-Ion cu 6 celule pe care îl poartă.

Acest model N751JK-T7085P de calitate foarte bună este disponibil în magazinul de specialitate eMag, la preţul de achiziţie de 4.899 de lei (vezi preţ actualizat). Întreadevăr, nu este un preţ acccesibil tuturor buzunarelor, însă fiecare ban în parte este justificat prin prisma performanţelor şi calităţii de înalta definiţie.

Poartă o carcasă ultra modernă construită din plastic şi aluminiu, totul fiind pe un fond de culoare argintie. Are o greutate de doar 3.4kg şi măsoară standard 415 x 30.4 – 34.5 x 280(W x H x D) mm.

Tastatura numerică/internaţională este de tip ilumintă, foarte plăcută şi confortabilă la utilizare. De asemenea, touchpad-ul generos cu control multi-atingere, acceptă funcţia de zoom, de derulare şi de lansare.

Acelaşi ultrabook de calitate înaltă  se poate achiziţiona şi de la evoMag, ClickShop, Flanco sau CEL.

Imagini cu Asus N751JK-T7085P:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul Asus se bucură de un LCD LED generos, ce măsoară 17.3inch în diagonală. Funcţionează pe baza tehnologiei IPS, este de tip Anti-Glare şi are o rezoluţie maximă Full HD la 1920 x 1080pixeli.

La capitolul performanţelor hardware, surprinde cu componete de top, precum cu procesorul Intel Core i7, model 4710HQ. Aparţine arhitecturii Haswell, are un Cache de 6GB, o tehnologie de 22nm şi 4 nuclee. Frecvenţa de tactare a procesorului este de 2.5GHz, însă mulţumită modului Turbo Boost, aceasta va creşte în cazuri extreme până la 3.5GHz.

Vine echipat atât cu procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 4600, cât şi cu placă video dedicată GeForce GTS 850M, cu 4Gb de memorie video. Deţine chipset video de la nVidia, plus o serie de caracteristici speciale ce îmbunătăţesc calitatea video, precum nVidia ShadowPlay, GPU Boost 2.0, Optimus, CUDA, smad.

Din punct de vedere al capacităţii de memorie RAM, memoria maximă acceptată este de 16Gb, de tip DDR3, însă din fabrică vine cu doar 8Gb, de tip DDR3, având un slot din două liber.
Stocarea de fişiere şi date este asigurată de către unitatea HDD, cu capacitatea de 1TB, cu 7200rpm.

În ceea ce îl privesc echipările multimedia, beneficiază de cameră Web HD, de microfon integrat, de unitate DVD-Rw, de cititor de carduri 2 în 1 (SD şi MMC), precum şi de două difuzoare audio stereo cu subwoofer (SonicMaster/Bang & Olufsen ICEpower).

Pe partea de conectivitate, deţine conexiune Bluetooth 4.0, Wireless 802.11.ac şi LAN (Reţea 10/100/1000), cât şi următoarele porturi: Mini DisplayPort (Thunderbolt), HDMI (High-Definition Multimedia Interface), ieşire audio şi USB 3.0 x 4.

Concluzie :

Concluzionând, Asus N751JK-T7085P este un ultrabook de cea mai bună calitate, un gadget realizat după ultimele generaţii de componente şi tehnologii.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware superioare
  • De ultimă generaţie
  • Windows 8.1
  • Ultra modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.