Asus MeMO Pad ME70C-1A002A

Nu te-ai decis încă ce tabletă să îți achiziționezi? Ei bine, trebuie să faci o alegere cu cap, și să iei în considerare că nu întotdeauna ce este scump este și bun.

Așadar, cei de la Asus ne surprind cu un model nou de tabletă, cu specificații bune și la un preț ok, adică Asus MeMO Pad ME70C-1A002A.

Design-ul acestei tablete este unul elegant, slim, ce o face portabilă și ușor de utilizat. Creată din materiale foarte calitative, îi oferă o rezistență bună la praf și zgârieturi și o greutate de doar 288g.

La data de 18.08.2014, costul acestei tablete Asus MeMo este de 449lei, un preț foarte bun dacă luăm seamă de ce specificații dispune. Dar dacă o vei achiziționa chiar acum o vei prinde la prețul din oferta de azi.

IMAGINI CU Asus MeMO Pad ME70C-1A002A:

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Diagonala display-ului este de 7inchi, cu o rezoluție maxima de 1024x600p. Tipul ecranului este unu capacitiv Multi-Touch 5 puncte, astfel vei dispune de o atingere multiplă ce îmbunătățește și facilitează interacțiunea ta cu tableta Asus MeMO.

Modelul de față îți oferă posibilitatea de captura toate momente frumoase din viața ta, cu ajutorul celor două camere web, una pe spate de 2Mp, iar una frontală de 0.3Mp.

Cu ajutorul procesorului din dotare Dual Core, model Z2520, tactat la o frecvență de 1.2GHz, împreună cu placă video Power VR SGX544MP2 tableta de față se va descurca incredibil și va ține pasul cu cerințele tale.

Capacitatea memoriei RAM de tip DDR2 este 1Gb, destul pentru sistemul de operare Android 4.3 JellyBean, în cazul de față și pentru alte aplicații. Iar pentru a stoca toate datele tale importante, muzica preferată, fotografii și altele, vei avea la dispoziție o memorie de 8Gb.

De acum grija bateriei va trebui dată uitării. Dotată cu un acumulator de tip Li-Polymer de 3220mAh, va dispune de o autonomie uimitoare de până la 6.5h de redare video.

Nici pe partea de conectivitatea nu stă mai rău, fiind realizată cu un port USB 2.0, o ieșire audio 3.5mm, microfon încorporat, iar ca și comunicații dispune de Bluetooth și Wi-fi 802.11 a/b/g/n.

Ținând cont că este doar o tabletă, nu poate oferii un sunet extraordinar. Dar dacă îți dorești să ai un sunet puternic și nedistorsionat, poți achiziționa o  Boxă Serioux pe care o poți conecta la device-ul tău prin bluetooth.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Capacitive Multi-Touch 5 puncte
  • Intel Atom
  • Power VR SGX544MP2
  • Android 4.3 JellyBean
  • G-sensor

Contra:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.