ASUS MeMO Pad 7 – tabletă modernă şi performantă, ideală pentru călătorii

ASUS MeMO Pad 7 este o tabletă de buget, cu performanţe medii, ce se evidenţiază printr-un design elegant şi modern, fiind ideală oriunde, fie acasă, fie în călătorii de afaceri sau fie în vacanţe.

Vorbim despre un gadget atractiv, ce rulează standard sistemul de operare Android, cu versiunea 4.4 KitKat, o versiune ok, doar puţin îmbătrânită.

Ca şi preţ, este o tabletă avantajoasă, astfel se poate achiziţiona din magazinul online eMag cu preţul de doar 419 lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, observăm un aspect plăcut, cu finisaje şi trăsături distinse, pe un fond de culoare albă. Iar din punct de vedere tehnic, măsoară standard 113.7 x 189.3 x 9.6(W x D x H) mm, având o greutate de doar 295g.

Aceeaşi tabletă MeMO Pad 7 o întâlnim şi în ofertele magazinului online Altex.

Imagini cu ASUS MeMO Pad 7 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ca şi putere de procesare, îi stă la bază un procesor Intel Quad-Core, tactat la 1.3GHz. Altaturi de acesta, găsim o placă video Intel G7 Engine, cu chipset video Intel, plus o capacitate de memorie RAM de 1Gb.

În privinţa capacităţii de stocare a fişierelor, a pozelor sau a melodiilor preferate, are la dispoziţie un spaţiu suficient după părerea mea, respectiv de 16Gb, de tip eMMC. Însă, în cazul în care această capacitate este insuficientă, dispune de slot pentru card Micro SD, cu ajutorul căruia îţi poţi prelungi memoria de stocare cu până la 64Gb.

Vine dotată cu un ecran de tip LED Backlight, cu diagonala de 7”, ce beneficiază de înveliş anti-amprentă. Este un ecran touchscreen capacitiv, ce acceptă atingere multiplă, de până la 10 puncte. Rezoluţia ecranului este High Definition, la 1280 x 800pixeli, un format de înaltă calitate în raport cu diagonala device-ului.

Dispune de microfon integrat şi de două camere Web, una în faţă de 0.3Mp şi una în spate de 2.0Mp, ideale pentru a realiza conversaţii video cu cei dragi.

La capitolul conectivitate, pune la îndemână conexiunea prin Bluetooth 4.0, pentru a ne conecta la alte device-uri. Pe lângă aceasta, se bucură de conexiune Wireless 802.11 b/g/n, astfel veţi putea naviga pe internet de oriunde este şi vă permite reţeaua Wi-Fi.

Aş consideră un plus al acestei tablete, acumulatorul din dotare de tip Li Polymer, ce garantează o autonomie de până la 9 ore de redare video.

Cât despre porturi de conectivitate, deţine Jack de 3.5mm (pentru căşti) şi Micro USB, cu ajutorul căruia se va încarcă dispozitivul.

Ar mai fi de spus că dispune de GPS, de Miracast Support pentru a reda conţinutul de pe tabletă pe Tv, prin Wi-Fi, de G-Sensor ce roteşte automat ecranul în funcţie de înclinare şi de E-Compass ce are rol de busolă digitală.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, ASUS MeMO Pad 7 este o tabletă atractivă, plăcută şi comodă la utilizare, indiferent daca eşti acasă, la serviciu sau în vacanţă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Quad Core
  • Diagonală display 7″
  • Sistem de operare Android 4.4 KitKat
  • 16Gb memorie de stocare
  • 1Gb RAM
Contra:
  • Fără 3G

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.