Asus ME176C-1E048A

Nu mereu smartphone-ul este la fel de accesibil și util ca și un laptop, însă și acesta are dezavantajele lui. Așadar, în cazul acesta o idee bună ar fi să îți îndrepți atenția către o tabletă ce ar putea înlocui un laptop fără nici un fel de probleme. Mult mai elegantă, cu dimensiuni mai mici decât ale unui laptop, îți oferă o accesibilitate asemănătoare ca a și unui Pc.

Asus ME176C-1E048A este noua tabletă concepută de cei de la Asus, cu o configurație bună, un design modern pe măsura performanței și un preț neașteptat de mic. Deține o greutate până în 300g, astfel o poți manevra cu ușurință și totodată o poți purta mai mereu cu tine, fără a îi simți prezența vreo clipă.

Prețul unui astfel de gadget de la Asus este unul excelent, de doar 649lei (vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Tableta Asus ME176C-1E048A :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Pe partea de performanță, vine echipată cu un procesor destul de puternic, Quad-Core, model Z3745. Acest procesor face parte din seria Intel Atom și vine pregătit să ruleze la o frecvență de 1.33GHz.

Display-ul foarte interesant și eficient, de tip Capacitiv Multi-Touch 10 puncte, face parte din tehnologia IPS, cu diagonala de 7inch și cu o rezoluție de 1280x800pixeli.

Se descurcă destul de bine și la capitolul memorii, fiind proiectată cu o capacitate de stocare a datelor de 8Gb, îndeajuns pentru fotografii, muzică, filme și multe altele. Iar pentru sistemul de operare Android 4.4 KitKat și pentru alte aplicații pe care vei dorii să le instalezi, ai la dispoziție o capacitate de memorie RAM de 1Gb, de tip DDR3.

Pe partea de multimedia, te vei bucura de două camere Web, una principală de 2Mp, iar cealaltă secundară de 0.3Mp, o ieșire audio 3.5mm, un port USB 2.0, Bluetooth și Slot Card MicroSD. Tot aici vei avea la dispoziție ca și conexiune la internet Wireless-ul integrat 802.11 b/g/n.

Alte caracteristici interesante și foarte utile ale acestei tablete Asus ME176C-1E048A ar fi și G-Sensor, E-compass, Hall Sensor și GPS.

Fiind o tabletă portabilă, pe care o vei purta mai tot timpul după tine, ideală pentru aceasta ar fi o Husă/ Stand Asus, ce va ridica gradul de protecție al device-ului.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Procesor Quad-Core
  • Intel Atom
  • Capacitive Multi-Touch 10 puncte
  • Difuzoare si microfon incorporate
  • Pana la 9 ore redare video
  • G-sensor
  • E-compass
  • Hall Sensor
  • Android 4.4 KitKat

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.