Asus K555LN-DM205D

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Asus K555LN-DM205D reprezintă combinația perfectă dintre accesibilitate și performanță, ce se află la mare căutare pe piața gadget-urilor. Se bucură de o configurație excelentă, fiind utilat cu o serie de component de ultimă generație, astfel încât să ofere o funcționalitate ireproșabilă, indiferent de sercina la care este supus.

Este un laptop foarte portabil, asta grație greutății sale de doar 2.3Kg și a trăsăturilor slim de 382 x 25.8 x 256mm. Prezintă un exterior argintiu, cu finisaje moderne și detalii bine definite, ce conferă o eleganță incredibilă și o portabilitate excepțională.

Așadar, un astfel de laptop calitativ, atrăgător și inteligent de la Asus, se achiziționează la un preț neașteptat de bun, de doar 2.899lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Laptop Asus K555LN-DM205D :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Conținutul reprodus la o calitate excelentă, este asigurat de display-ul LED, cu care vine proiectat noul device. Este un ecran de 15.6inch, ce se bucură de un format Full HD cu o rezoluție de 1920 x1080p. Totodată, are la bază caracteristica specială Anti-Glare, altfel spus este un display mat, ce împiedică efectul de oglindire.

La capitolul configurație hardware, se laudă cu un procesor i7 de la Intel, model 4510U. Este un procesor construit pe arhitectura Haswell, ce tactează la o frecvență de 2.0GHz. Însă, se bucură și de tehnologia Intel Turbo Boost, o funcție ce dezvoltă puterea de tactare a procesorului, doar atunci când simte nevoie, undeva până la 3.1GHz.

Tot la acest nivel al configurației, se completează și cu o placă video dedicată, din gama GeForce, model GT 840M. Are o capacitate de memorie video de 2.0Gb, de tip DDR3, iar nVidia este producătorul chipset-ului video.

Pe partea de memorie, beneficiază de o capacitate de 4Gb de memorie RAM, cu o frecvență de 1.6GHz și de un Hard Disk extrem de încăpător, de 1Tb, ce are o viteză de rotație de 5400rpm.

Alte specificații multimedia de care se bucură acest laptop Asus, ar fi camera Web VGA, cititorul de carduri, microfonul integrat, DVD RW și linia audio stereo inclusă în tehnologia SonicMaster.

Conectivitatea dispune de o gamă largă de porturi și conexiuni, precum: două porturi USB 3.0, o ieșire audio, un port HDMI, un port USB 2.0, Bluetooth 4.0, Wireless 802.11 b/g/n și un port RJ-45 pentru conectarea la Rețea prin cablu.

În concluzie, Asus K555LN-DM205D este un laptop extrem de bun, calitativ și modern, ce beneficiază de un raport preț-calitate excelent.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Core i7
  • Intel HD Graphics 4400
  • Anti-Glare
  • Full HD
  • LED
  • Web VGA
  • SonicMaster
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.