Asus K555LN-DM090D

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Deseori, algerea unul laptop ne dă mari bătăi de cap, știind bine că piața gadget-urilor ne oferă o varietate de modele mai performante sau mai puțin performante. Performanța ar fi un prim criteriu de bază atunci când alegem un device, însă mulți dintre noi ne orientăm după prețul modelelor. Așadar, când dorești să îți achiziționezi un laptop, trebuie să ști foarte bine pentru ce îl procuri.

Ei bine, astăzi ne-am gândit să prezentăm un laptop ceva mai performant, ce poate fi utilizat la sarcini ceva mai complexe, fiind foarte bine pregătit să ofere o utilizare rapidă și exactă, mulțumită configurației sale.

Asus K555LN-DM090D este un model recent apărut pe piața laptop-urilor, însă putem spune că deja este la mare căutare, asta datorită raportului său excelent preț-performanță. Noul device, vine proiectat cu o configurație hardware incredibil de bună, oferind performanță la un nivel ridicat.

Acestea fiind prezentate, laptop-ul Asus K555LN-DM090D este modelul ideal, ce oferă un grad de performanță ridicat și un design excelent, toate acesta la prețul de 2.299lei (Vezi preț actualizat).

Se bucură de un design uimitor, având finisaje plăcute, venind standard pe cuoarea albastru închis. Prezintă trăsături moderne, astfel încât să confere o eleganță inegalabilă. Dimensiunile acestuia sunt destul de reduse, de 382 x 25.8 x 256 mm și are o greutate de doar 2.3Kg, astfel va fi extrem de portabil.

Imagini cu Asus K555LN-DM090D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vis-a-vis de partea tehnică a acestuia, putem spune că vine proiectat cu un ecran de tip LED, cu o diagonală deseori întâlnită, de 15.6inch. Prezintă un format Full HD cu o rezoluție de 1920 x 1080pixeli și are la bază funcția specială Anti-Glare, adică este un model de ecran mat.

La interior, găsim o configurație hardware excelentă, așadar include un procesor foarte bun, Intel Core i5, model 4210U. Este un model conceput pe arhitectura Haswell, având la bază două nuclee și o frecvență de rulare de 1.7GHz. Fiind un procesor recent apărut, beneficiază de funcția avansată Turbo Boost, o funcție ce mărește puterea procesorului până la 2.7GHz, doar atunci când este necesar. În completare, regăsim o placă video nVidia, din seria GeForce, model GT 840M. Este o placă de tip dedicată ce are o capacitate de memorie video de 2GHz, de tip DDR3.

Și pe partea de memorie putem spune că excelează, având proiectat un hard disk, de tip SATA, foarte încăpător, de 1TB. Tot aici, întâlnim și o capacitate de memorie RAM destul de bună, undeva la 4Gb, de tip DDR3, având o frecvență de 1.6GHz.

Ca dotări multimedia, dispune de microfon integrat, cameră Web HD, cititor de carduri (SD, SDXC, SDHC), un sistem audio SonicMaster, format din două difuzoare stereo și unitate de citire și scriere DVD RW.

Iar pe partea de conectivitate, dispune de următoarele: o ieșire audio, un port HDMI, un port USB 2.0, două porturi USB 3.0, un port VGA, Bluetooth, Wireless și un port RJ-45 pentru conectarea la Rețea.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Core i5
  • Placa video Intel HD Graphics 4400
  • Rezolutie Full HD
  • Display LED
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Web HD
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.