Asus K555LB-DM196D – un device cu performanţe puternice şi cu un design portabil şi distins

Laptop-ul Asus K555LB-DM196D reprezintă modelul ideal celor ce caută un astfel de device cu performanţe puternice, cu o portabilitate ridicată şi cu un design pe măsura caracteristicilor.

Ei bine, vorbim despre un laptop de calitate înaltă, ce se bucură de cele mai bune componente, de ultimă generaţie. În dotarea acestuia găsim o tastatură internaţională, o tastatură numerică şi un touchpad generos, ce suportă gesturi multi-touch.

Cât despre preţ, vis-a-vis de performanţele şi calităţile device-ului pot spune că este unul destul de corect şi de avantajos, astfel se comercializează cu preţul de 2.999 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel de design şi construcţie, prezintă o carcasă construită din plastic, de culoare gri cu negru, o combinaţie modernă şi distinsă. Construcţia acestuia, măsoară 382 x 25.8 x 256 (W x H x D) mm şi cântăreşte aproximativ 2.3Kg.

Imagini cu Asus K555LB-DM196D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Gadget-ul cel nou, vine echipat cu un LCD LED de tip Glare (lucios), ce are o diagonală de 15.6inch. Este un ecran foarte bun, capabil să reproducă imaginile la o rezoluţie HD, de 1366 x 768pixeli.

Aşa cum am spus, se laudă cu performanţe puternice, astfel “ascunde” la interior un procesor i7, ce are o frecvenţă de tact de 2.4GHz (Turbo Boost 3.0GHz), o capacitate de 4Gb de memorie RAM, de tip DDR3 şi o placă video GeForce, model 940M, de tip dedicată.

Datele şi fişierele vor avea la dispoziţie o capacitate de stocare de 1TB, de tip HDD, cu o viteză de rulare de 5400rpm.

Capitolul multimedia, dispune de DVD Rw, de microfon incorporat, de cameră Web (VGA), de cititor de carduri (SD) şi de ieşire audio stereo, îmbunătăţite cu ajutorul tehnologiei avansate SonicMaster.

Conectivitatea ne surprinde cu port VGA, cu port USB 2.0, cu două porturi 3.0, cu ieşire audio, cu port HDMI, cu port RJ-45 (Reţea, cu conexiune Wi-Fi şi cu conexiune Bluetooth.

Dacă tot spuneam că este un model ultra portabil, atunci cu siguranţă va fii necesară o geantă Asus Eos (de 16inch), astfel trasportul va fii mult mai uşor şi mai în siguranţă.

În concluzie, laptop-ul Asus K555LB-DM196D este o variantă de calitate superioară, cu un nivel ridicat de performanţe, ce asigură o portabilitate extraordinară.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i7
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video GeForce 940M
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.