Asus K551LN-XX140D

Astăzi am ales să discutăm despre un laptop ce poate fi destinat în mod special celor ce își doresc performanță, ori celor ce sunt pasionați de jocuri sau filme. Noul gadget de la Asus vine pregătit cu o configurație de ultimă generație, ce va oferii o rulare fluentă și rapidă a aplicațiilor de orice fel.

Asus K551LN-XX140D este noul model de laptop din seria X, conceput în 2014, ce prezintă un raport preț-performanță excelent. Device-ul de față îmbină perfect aplicațiile office cât și pe cele multimedia, la o calitate de grad superior. Aspectul inedit al acestui notebook, reiese din finisajele elegante și moderne. Destul de ergonomic, cu o greutate de doar 2.21Kg și dimensiuni minimaliste de 380 x 2.31 – 2.16 x 258 mm, oferă o portabilitate excelentă, fiind extrem de pregătit să te însoțească în călătoriile tale de afaceri.

Prețul acestui laptop Asus K551LN-XX140D la data de 18-11-2014 era aproximativ 2.500lei (vezi preț actualizat). Un preț mai mult decât ok, aș spune, luând în considerare configurația acestuia.

IMAGINI CU Laptop Asus K551LN-XX140D :

 

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

La capitolul performanță vom găsi proiectat un procesor destul de nou, de tip Intel Core i5, model 4200U. Acest procesor este contruit din două nuclee, pe arhitectura Haswell, ce vine pregătit să tacteze la o frecvență de 1.6GHz. Fiind un procesor de ultimă generație, profită de noua tehnologie avansată Turbo Boost 2.0 de la Intel. Această tehnologie revoluționară îmbunătățește performanța procesorului, permițând în mod automat celor două nuclee atașate pe procesor să ruleze la o frecvență mărită, de până la 2.6GHz, doar atunci când este nevoie.

Display-ul acestui model de laptop este unul de tip LCD LED, cu o diagonală darnică de 15.6inch și cu o rezoluție HD de 1366x768pixeli. Un plus al acestui ecran LED, ar fi că este Glare, adică lucios. Mulțumită acestei caracteristici speciale, imaginile reproduse vor fi mult mai clare, viu colorate și cu un contrast puternic.

Memoria RAM dispune de o capacitate generoasă, de 4Gb de tip DDR3, îndeajuns pentru sistemul de operare și pentru alte aplicații. În cazul în care cei 4Gb se vor ocupa, ai posibilitatea de a efectua un upgrade de memorie de până la 8Gb, de tip DDR3. Tot la capitolul memorii, vine dotat cu un Hard Disk spațios de 1Tb, cu o viteză de rotație de 5400rpm, destinat în mod special, documentelor personale, filmelor, fotografiilor etc.

Pot spune că excelează și pe partea audio, fiind conceput cu tehnologia SonicMaster, ce va reda un sunet perfect, puternic, fără a avea vreo distorsionare prin sistemul Altec Lansing, format din două difuzoare integrate destul de puternice.

Touchpad-ul și el de asemenea este destul de inteligent, fiind echipat cu tehnologia Smart Gesture. Această tehnologie deșteaptă dispune de un sistem de detectare a gesturilor multi-punct, astfel te vei bucura de o experiență de utilizare inedită.

Conectează-ți notebook-ul la internet prin intermediul Rețelei 10/100/1000 ori prin Wireless-ul integrat 802.11 b/g/n. Iar dacă dorești o conectare între device-uri ai la îndemână mai multe variante de conectori, precum: USB 2.0, USB 3.0×2, o ieșire audio și un port HDMI.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Core i5
  • Intel HD Graphics 4400
  • LCD LED
  • Glare HD
  • SonicMaster
  • Altec Lansing
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Camera Web HD

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.