Asus G771JM-T7043D

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Asus G771JM-T7043D reprezintă modelul ideal pentru cei pasionați de jocuri, ori pentru cei mai pretențioși ce își doresc un nivel superior de calitate și performanță. Este un gadget ce prezintă performanțe maxime, ce se dedică oricăror activități complexe, oferind rezultate excelente în orice situație.

Modelul de față cu siguranță este o investiție bună, ce se justifică prin prisma specificațiilor sale impresionante și totodată prin design-ul său atractiv și extrem de atrăgător.

Impresionează printr-un aspect foarte elegant și modern, evidențiindu-se în mod special prin finisaje și linii îndrăznețe. Exteriorul este proiectat pe o nuanță de negru mat, fiind construită dintr-o combinație din plastic și aluminiu, astfel va oferii o funcționalitate îndelungată. Este totuși un model compact, luând în calcul categoria din care face parte, având dimensiunile de 415 x 35.6 – 30.4 x 280 mm și greutatea de doar 3.4Kg.

Un lucru care mi s-a părut foarte interesant, ce poate fii considerat ca un atu al acestui device, ar fi tastatura iluminată. Iluminarea acesteia este realizată cu o lumină roșie, astfel se îmbunătățește apectul, iar funcționalitatea va fi mult mai precisă.

Acestea fiind prezentate, un asemenea gadget ultra performant și super modern de la Asus, se comercializează la un preț pe măsura calităților, adică undeva la 6.999lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Laptop Asus G771JM-T7043D :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

De această dată vom discuta despre un laptop extrem de performant, ce vine echipat cu un ecran generos LCD LED, de 17.3inch. Este un display ce beneficiază de funcția Anti-Glare, adică mat, ce oferă un format Full HD de 1920 x 1080pixeli.

Configurația hardware este un excepțională, ce vine cu un procesor de ultimă generație, respectiv Intel Core i7, model 4710HQ. Este conceput pe arhitectura Haswell, are un cache de 6.1Gb și o tehnologie de 22nm. Vine pregătit să tacteze la o frecvență de 2.5GHz, însă se bucură și de tehnologia Intel Turbo Boost, ce mărește această frecvență până la 3.5GHz, doar atunci când este nevoie.

Tot la acest nivel tehnic, prezintă și o placă video GeForce, model GTX 860M, de tip dedicată. Are o capacitate de memorie video de 4Gb, de tip GDDR5 și dispune de următoarele caracteristici speciale video, precum: Tehnologie CUDA, Tehnologie 3DTV Play, NVIDIA PhysX și Tehnologie 3D Vision.

Și la capitolul memorii excelează, viind utilat cu o capacitate de memorie RAM, de 16Gb, de tip DDR3 și cu două hard disk-uri de 2Tb(HDD), respectiv 512(SSD).

Partea de multimedia se evidențiază printr-o unitate de citire/scriere Blu-Ray RW, cameră Web HD, cititor de carduri, microfon array integrat și o linie audio stereo inclusă în tehnologia SonicMaster Premium.

Conectivitatea se remarcă printr-o gamă variată de porturi și conexiuni extrem de eficiete și de utile, ca: un port Mini DisplayPort, 4 porturi USB 3.0, o ieșire audio, un port HDMI, Bluetooth 4.0, Wi-Fi și port Rj-45(Rețea).

În concluzie, Asus G771JM-T7043D este un laptop extrem de inteligent, ce se bucură de cele mai recente componente și de un design ultra modern.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Intel Core i7
 • Intel HD Graphics 4600
 • Anti-Glare
 • LCD LED
 • Full HD
 • Tehnologie CUDA
 • Tehnologie 3D Vision
 • Tehnologie 3DTV Play
 • Mini DisplayPort
 • Bang & Olufsen ICEpower
 • Web HD
 • Touchpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcții de derulare, zoom și lansare cu ajutorul degetelor
Contra:
 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.