Asus G551JM-CN112D

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Nu cu mult timp în urmă, pe piața gadget-urilor a apărut un nou model de laptop extrem de performant, creat special pentru împătimiții de jocuri. Așadar, Asus G551JM-CN112D este un dispozitiv cu o tehnologie avansată, ce oferă o performanță neașteptat de bună, astfel încât grație configurației sale este pregătit oricând să înlocuiască un sistem desktop.

Se pare că cei de la Asus, definesc cu adevărat înțelesul cuvântului performanță, în prisma acestui gadget performant. Mulțumită specificațiilor sale, modelul de față va excela în orice situație, până și în cele mai solicitante activități.

Așadar, pentru cei ce își doresc performanță și eleganță de la un laptop, Asus G56JK-DM156D este gadget-ul ideal, ce îl pot găsi la prețul de 4.299lei (Vezi preț actualizat), un preț corect, pentru o așa configurație de ultimă oră și pentru un așa aspect modern.

Putem remarca cu plăcere, un aspect inedit, modern și elegant, ce inspiră fiabilitate și calitate. Finisajele sunt realizate cu atenție, astfel încât până și cele mai mici detalii sunt foarte bine definite. Vine construit dintr-o combinație excelentă de materiale calitative, respectiv metal și plastic.

Imagini cu Asus G551JM-CN112D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La interior, veți fi întâmpinați de o configurație hardware incredibilă, capabilă să răspundă rapid și fluent oricăror activități. Această configurație include un procesor extrem de puternic, Intel Core i7, model 4710HQ. Este conceput pe arhitectura Haswell, având la bază 4 nuclee, o tehnologie de 22nm și vine pregătit să tacteze la o frecvență de 2.5GHz. Însă, fiind un model recent apărut, se bucură de tehnologia inteligentă Turbo Boost, ce mărește în mod automat frecvența de rulare până la 3.5GHz, doat atunci când simte nevoia.

Tot la acest capitol, regăsim și o placă video de tip dedicată, cu chipset nVidia. Face parte din seria GeForce, model GTX 860M și are o capacitate de memorie de 4Gb, de tip GDDR5.

Și la capitolul memorie se descurcă exemplar, astfel stocarea fișierelor și a altor date personale, este asigurată de un Hard Disk extrem de generos, cu o capacitate de 1Tb și de către SSD-ul cu volumul de 24Gb. Echiparea cu un SSD, putem spune că este destul de benefică, astfel viteza de accesare a datelor va fi mult mai rapidă. Tot aici, regăsim și o capacitate de memorie RAM de 8Gb, de tip DDR3, cu o frecvență de 1.6GHz.

Noul gadget Asus, dispune de un ecran de tip LCD LED, cu o diagonală de 15.6inch. Prezintă un format FullHD cu o rezoluție de 1920 x 1080pixeli și se bucură de caracteristica specială Anti-Glare, ce duce la un contrast puternic și la reproducerea unor culorii extrem de naturale.

În ceea ce privește partea de multimedia, putem remarca camera Web HD, microfonul array integrat, DVD RW, cititorul de carduri de tip SD și MMC, plus două difuzoare stereo, incluse în tehnologia Sonic Master Premium.

În completare putem spune că vine destul de dotat și pe partea de conectivitate, astfel dispune de: 3 x USB 3.0, 1 x ieșire audio, 1 x HDMI, 1 x Mini DisplayPort, Bluetooth, Wireless și 1 x RJ-45 pentru conectarea la internet prin fir.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Core i7
  • Placa video Intel HD Graphics 4600
  • Ecran LCD LED
  • Rezolutie Full HD
  • Microfon digital dual array integrat
  • Touchpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcții de derulare, zoom și lansare cu ajutorul degetelor
  • Web HD
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.