Serioux Lightstorm SM8A1QC

Cauți să îți achiziționezi o tabletă inteligentă, cu un design destul de elegant și extrem de portabilă? Recomandarea noastră pentru tine ar fi să îți îndrepți atenția către o tabletă Serioux, deoarece sunt concepute cu specificații numeroase de ultimă oră și totodată vin la un preț de ofertă.

Tableta Serioux Lightstorm SM8A1QC vine pregătită să îndeplinească toate cerințele date, extrem de rapid și fluent, datorită specificațiilor revoluționare pe care le deține. Pe lângă aceste caracteristici, prezintă și un aspect destul de modern, slim, oferind o portabilitate și manevrabilitate ușoară.

Prețul acestui device de la Serioux este de aproximativ 299lei, extrem de bun, însă dacă te grăbești o poți prinde la prețul din oferta de astăzi.

IMAGNI CU Serioux Lightstorm SM8A1QC :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

La exterior, prezintă un display IPS LCD, Capacitive Multi-Touch, 5 puncte, cu o diagonală de 8inch și o rezoluție maximă de 1024x768p. Așadar, poți viziona filmele preferate, la o calitate incredibilă.

În spatele acestui ecran, se află un procesor Quad-Core, modelul RK3188, ce tactează la o frecvență de 1.6GHz. Împreună cu Chipset-ul video Mali 400, vei beneficia de o calitate superioară a experiențelor office și multimedia.

Cei de la Seroux s-au gândit la tine și îți pun la dispoziție un spațiu de stocare generos de 8Gb, pentru a îți păstra toate datele, fotografiile, muzica și altele, direct pe device-ul tău.

Iar pentru sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean și pentru alte aplicații pe care vei dorii să le instalezi vei dispune de o capacitate de memorie RAM de 1Gb, de tip DDR3.

Serioux Lightstorm îți oferă posibilitatea de a captura toate momentele frumoase din viață ta. Datorită celor două camere web, un principală de 2Mp și cealaltă secundară de 0.3Mp, vei putea surprinde fiecare clipă, păstrând-o că amintire.

Cu acest model grija bateriei trebuie dată uitării. Fiind o tabletă portabilă și nu întotdeauna dispui de curent, device-ul de față a fost dotat cu un acumulator Li-Polymer, de 4100mAh, astfel îl vei putea utiliza continuu, ore întregi.

Pentru a evită iziburile, zgârieturile și alte incidente neplăcute, poți achiziționa pentru device-ul tău o husă de protectie universală.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Quad-Core
  • Capacitive Multi-Touch 5 puncte
  • IPS LCD
  • Li-Polymer, 4100 mAh
  • Android 4.2 Jelly Bean
Contra:
  • Sunetul este modest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.