Asus FonePad ME175CG-1B003A

Ești mai tot timpul plecat și ești în căutarea unui gadget mobil, potrivit activităților de zi cu zi? Noua tabletă de la Asus vine pregătită să îți satisfacă toate nevoie în materie de tehnologie, așadar o poți lua cu tine oricând și oriunde, grație design-ului sau minimalist.

Tableta Asus FonePad ME175CG-1B003A este printre cele mai bune inovații, îmbinând laptopul cu telefonul mobil. Prezintă un aspect modern, ultra slim, având o greutate de doar 340g, făcând-o ușor de manevrat și de utilizat.

Nu de mult timp, prețul acestei tablete Asus era de 549lei, destul de bun pot spune. Însă, dacă te grăbești o poți prinde la prețul din oferta zilei.

IMAGNI CU Asus FonePad ME175CG-1B003A :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

La exterior prezintă un ecran IPS LCD de tip Capacitive Multi-Touch 10 puncte, cu o diagonală de 7inch și o rezoluție maximă de 1280×800. Calitatea vizuală oferită de acesta este una destul de bună, imaginile sunt viu colorate, cu o tentă foarte naturală.

În spatele acestui LCD se află un procesor Dual Core, de tip Z2520, ce tactează la o frecvență de 1.2GHz. Împreună cu placa video Power VR SGX544MP2, va oferi o experiență multimedia și office extrem de fluentă.

Pentru a funcționa cum trebuie sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean și pentru alte aplicații dorite, stă la dispoziție memoria RAM cu o capacitate de 1Gb, de tip DDR2. Iar pentru a păstra fotografiile realizate cu cele două camere web, filme, muzică și altele, îți sunt disponibili 8Gb de memorie, de tip EMM.

Datorită tehnologiei SonicMaster de la Asus, te vei bucura de un sunet redat, extrem de clar, puternic și nemaiîntâlnit până la acest device. Însă dacă vrei să dispui de o experiență audio superioară celei oferite de acest model, îți poți procura un difuzor ultra portabil, ce îl poți concta la device prin ieșirea audio Jack 3.5mm.

De acum, grație acumulatorului de tip Li-polymer, de 3910mAh, autonomia de utilizare este incredibilă, de până la 10h de lucru continuu.

Cu ajutorul aplicației din dotare, SuperNote, vei putea să scrii, să îți iei notițe și să citești oriunde ai fi. Pe lângă acestea, poți crea notițe multimedia, foarte simplu înserând video sau fotografii.

Păstrează-ți legăturile cu cei dragi de la depărtare, prin intermediul site-urilor de socializare. Cu ajutorul celor două camere web, una principală de 5Mp, iar cea secundară de 1.2Mp și cu microfonului integrat, conectați la internet prin intermediul Wireless-ului din dotare.

Ținând cont că acest device este extrem de portabil și te va însoții mai mereu, îi poți achiziționa o husă de protecție universală, astfel o vei proteja de inevitabilele accidente.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Dual Core
  • Capacitive Multi-Touch 10 puncte
  • SonicMaster technology
  • G-sensor
  • E-compass
  • Senzor de proximitate
  • Power VR SGX544MP2
  • Senzor de lumina
Contra:
  • Nu este Dual Sim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.