Asus F550JX-DM249D – laptop premium de generaţie nouă, ideal în orice activitate

Asus F550JX-DM249D reprezintă un laptop ideal în orice situaţie, datorită faptului că dispune de o configuraţie hardware high-end, ce permite utilizarea atât pentru sarcinile simple de zi cu zi, cât şi pentru cele mai complexe şi mai solicitante.

Este un model atractiv, dotat cu acumulator Li-Ion (cu 4 celule), ce asigură o durată de viaţă de până la 5-6 ore de lucru în condiţii decente. Standard nu rulează niciun sistem de operare, astfel este Free DOS, lucru ce permite utilizatorului să îşi aleagă sistemul de operare dorit.

În ceea ce îl priveşte costul de achiziţie, de curând este disponibil la eMag la preţul online de 3.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Impresionează printr-un design modern, cu o carcasă premium de culoare neagră, ce include o serie de grafice interesante de culoare roşie. Este realizat din plastic de cea mai bună calitate, cântăreşte 2.45kg şi măsoară standard 380 x 29.2 – 31.7 x 251(W x H x D) mm.

Posedă tastatură de tip clichet, atât internaţională cât şi numerică, formată dintr-o singură bucată. Este extrem de plăcută şi de confortabilă la utilizare, precum şi touchpad-ul generos de tip multi-touch.

Acest model este disponibil şi în ofertele magazinelor CEL, evoMag şi Altex.

Imagini cu Asus F550JX-DM249D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Surprinde plăcut prin rezoluţia Full HD de 1920 x 1080p a display-ului LCD LED de 15.6” pe care îl deţine. Este un ecran cu protecţie anti glare, ce asigură cele mai bune unghiuri de vizualizare (orizontal/vertical), cât şi cele mai naturale şi viu colorate imagini.

Pune la dispoziţie un procesor puternic Intel Core i7, model 4720HQ. Este realizat pe arhitectura Haswell, deţine 2 nuclee şi o tehnologie de 22nm, fiind capabil să tacteze la o frecvenţă de 2.6GHz. Însă, mulţumită tehnologiei Turbo Boost, frecvenţa va creşte până la 3.6GHz, doar în cazuri extreme. Alături de acesta dăm şi peste un procesor grafic integrat Intel HD Graphics 4600.

Tot din punct de vedere al graficii, mai deţine şi o placă video de tip dedicată, provenită din seria GeForce, model GTX 950M. Are o capacitate de memorie video de 4Gb, fiind capabilă să asigure o performanţă grafică superioară.

Este de apreciat faptul că l-au proiectat cu o capacitate de stocare de tip SSD, şi nu HDD, însă au optat pentru o capacitate de doar 256Gb, pe când ar fi fost ideal 512Gb. În privinţa memoriei RAM, include 8Gb de tip DDR3, având un singur slot disponibil.

Pune la dispoziţie două difuzoare audio stereo destul de puternice (SonicMaster), un cititor de carduri SD, un microfon integrat, o cameră Web (VGA), precum şi o unitate citire/scriere DVD Rw.

În privinţa conectorilor, vine dotat cu port HDMI, cu două porturi USB 3.0, cu port USB 2.0, cu VGA, cu ieşire audio (Jack 3.5mm), precum şi cu Bluetooth 4.0, Wireless 802.11.ac şi Reţea 10/100/1000.

Concluzie :

Concluzionând, Asus F550JX-DM249D este o variantă potrivită oricăror activităţi de lucru, fie susţinute de acasă, fie din deplasare, întotdeauna garantând acceaşi productivitate superioară.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware superioare
  • Design distins
  • Free DOS
  • Portabil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.