ASUS F550JX-DM247D – noteboook cu performanţe puternice, portabil şi distins

ASUS F550JX-DM247D este un laptop multifuncţional, capabil să se muleze foarte bine atât după activităţile business, cât şi după cele de gaming, graţie performanţelor hardware puternice pe care le deţine. Se descurcă foarte bine acasă la birou, cât şi în deplasare, oferind o portabilitate şi o productivitate ridicată în ambele situaţii.

La prima vedere, domină printr-un design atrăgător, după care cu spacificatiile hardware de ultima generaţie. Standard nu rulează niciun sistem de operare, fapt ce oferă alegerea instalării sistemului de operare dorit. Vine proiectat cu un acumulator generos de tip Li-Ion, cu 4 celule, ce asigura o durata viaţă de aproximativ 5h, în condiţii de lucru mediu.

După cum era şi de aşteptat, preţul notebook-ului este pe măsură calităţilor şi performanţelor, unde în cazul de faţă sunt clar superioare. Aşadar, gadget-ul de faţă se poate achiziţiona de la eMag, la preţul online de 3.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, remarcăm finisaje concentrice de culoare roşie, extrem de elegante şi de moderne. În rest, deţine o carcasa din plastic de culoare neagră, ce cântăreşte în jur de 2.45kg, măsurând standard 380 x 29.2 – 31.7 x 251((W x H x D) mm. Dispune de o tastatură (internaţională şi numerică) confortabilă la utilizare, fiind foarte silenţioasă., precum şi touchpad-ul mulţi-touch.

Acelaşi notebook puternic se poate achiziţiona şi din magazinele online Altex, evoMag şi CEL.

Imagini cu ASUS F550JX-DM247D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Beneficiază de un ecran cu suport anti-strălucire (anti-glare), ce măsoară o diagonală de 15.6”. Este un display foarte bun, ce se descurcă extrem de bine chiar şi în situaţiile cu o luminozitate ridicată. Rezoluţia maximă pe care o suportă este de 1920 x 1080pixeli, la un format Full High Defintion.

Din punct de vedere al performanţelor, modelul de faţă beneficiază de un procesor Intel Core i7, model 4720HQ. Provine din familia de procesoare Haswell, rulând la o frecvenţă de 2.6GHz. Datorită funcţiei Turbo Boost, frecvenţa de tactare poate ajune până la 3.6GHz. Placă video este dedicată, aparţinând seriei GeForce, model GTX 950M. Tehnologia avansată nVidia Cuda, ţine activă placă video dedicată doar atunci când este necesar, rastul sarcinilor fiind rulate de către cea integrată. În felul acesta, consumul energetic va fi nesemnificativ.

Are 8Gb de memorie Ram, suficient pentru activităţile de lucru în sistem de calcul. Stocarea de date este reprezentată de către unitatea HDD, cu capacitatea de 1Tb, cu o viteză de rotaţie de 7200rpm.

Este foarte bine pregătit şi la capitolul conectivitate, astfel dispune de Wireless, de LAN (RJ-45), de Bluetooth, precum şi de port HDMI, de ieşire audio, de USB 2.0, de USB 3.0 x 2 şi de VGA.

Desigur, deţine şi cameră Web VGA, precum şi microfon integrat, ambele fiind foarte utile la video conversaţiile de pe internet. Pe lângă acestea, dăm şi peste DVD Rw, peste cititor de carduri, cât şi peste două difuzoare audio stereo.

Concluzie :

În concluzie, ASUS F550JX-DM247D este un notebook de calitate, cu performanţe hardware puternice, capabil să susţină orice tip de activitate, fie de acasă, fie din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware superioară
  • Design plăcut
  • Portabilitate ridicată
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.