Asus EeeBook X205TA-FD0038BS – un notebook atractiv, de dimensiuni reduse, ce prezintă un aspect portabil şi distins

Asus EeeBook X205TA-FD0038BS este un notebook atractiv, de generaţie recentă, cu un aspect ultra portabil şi modern, capabil să susţină sarcinile şi activităţile cotidiente, fie din deplasare, fie de acasă.

Este un model de dimensiuni reduse, construcţie influenţată de diagonala display-ului, ce rulează din fabrică sistemul de operare Microsoft Win 8.1, cu Bling, beneficiind de un touchpad cu acţiuni multi-touch şi de tastatură internaţională.

În privinţa preţului, avem de-a face cu un notebook neaşteptat de avantajos, astfel cei de la eMag îl comercializează cu preţul excelent de doar 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un aspect plăcut, portabil, cu elemente şi finisaje perfecte, pe un fond de culoare roşie. Carcasa device-ului este construită din plastic, astfel greutatea acestuia este de numai 0.98Kg, măsurând 286 x 17.5 x 193.3(W x H x D) mm.

Imagini cu Asus EeeBook X205TA-FD0038BS :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se laudă cu un ecran de tip LED-backlit, cu diagonala de 11.6inch. Vorbim despre un LCD LED lucios, ce asigură o rezoluţie de 1366 x 768p, într-un format HD.

Performanţele dispozitivului constau într-un procesor Intel Atom, model Z3735F, rulat la o frecvenţă de 1.3GHz (Turbo Boost 1.8GHz), într-o placă video de tip integrată, din seria Intel HD Graphics şi într-o capacitate de memorie RAM de 2Gb, de tip DDR3, cu o frecvenţă de 1.3GHz.

Vis-a-vis de volumul de stocare, dispune de o capacitate de numai 64Gb, de tip eMMC. În cazul în care acesta capacitate este insuficientă, poţi opta la un HDD extern, portabil, model Seagate Expansion, de 500GB, dotat cu USB 3.0.

Din punct de vedere multimedia, vine echipat cu microfon integrat, cu difuzoare audio stereo, îmbunătăţite prin tehnologia SonicMaster, cu cameră Web VGA şi cu cititor de carduri Micro SD, Micro SDXC şi Micro SDHC.

Iar ca şi conectivitate, beneficiază de două porturi USB 2.0, de un port Micro HDMI, de o ieşire audio, de conexiune prin Blutetooth şi de conexiune prin Wireless.

În concluzie, Asus EeeBook X205TA-FD0038BS este un notebook de calitate, extrem de accesibil, ca şi cost, ce se remarcă printr-un aspect portabil şi modern.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Atom
  • 2Gb memorie RAM
  • 64Gb eMMC
  • Placă video Intel HD Graphics
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.