ASUS E202SA-FD0003T – dispozitiv avantajos de generaţie nouă, cu sistem Windows 10 Home

ASUS E202SA-FD0003T este un laptop accesibil din categoria modelelor de buget, un device bine pregătit pentru a susţine sarcinile simple cotidiene, gen navigare Web, activităţi multimedia, jocuri online şamd., indiferent dacă este de acasă, sau din deplasare.

Aparţine ultimelor generaţii de laptop-uri, venind standard cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 Home (64 biţi), împreună cu softul Microsoft Office 365 Customers (30 zile Trial).

Asigură o bună autonomie de lucru în condiţii degente, graţie bateriei Li-Polymer cu 3 celule pe care o deţine.

Acest model E202SA-FD0003T este disponibil de curând şi la eMag, la preţul de achiziţie de 1.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Impresionează printr-o construcţie modernă de culoare albastru închis, realizată integral din plastic de calitate foarte bună. Are o greutate de doar 1.25kg şi măsoară standard 297 x 21.4 x 194(W x H x D) mm.

Tastatura internaţională, precum şi touchpad-ul cu suport multi-touch, vor garanta o utilizare rapidă şi corectă.

Acelaşi dispozitiv avantajos se poate achiziţiona şi din magazinul de specialitate Altex.

Imagini cu ASUS E202SA-FD0003T :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul Asus vine proiectat cu un LCD LED de 11.6inch în diagonală, cu rezoluţie HD la 1366 x 768p. Este vorba de un ecran glare, respectiv lucios, capabil să reproducă conţinutului la o calitate foarte bună.

Din punct de vedere hardware, laptop-ul de faţă deţine un procesor Intel Celeron Dual Core, model N3050. Are două nuclee, o tehnologie de 14nm şi un Cache de 2Gb, fiind realizat pe arhitectura Braswell. În privinţa frecvenţei de tactare, rulează la 1.6GHz, beneficiind totodată şi de modul Turbo Boost ce o dezvoltă până la 2.1GHz.

Placa video este una de tip integrată, provenită din seria Intel HD Grapfics, cu chipset video de la Intel.

La capitolul memorii, vine standard cu numai 2Gb, de tip DDR3, de memorie RAM. Stocare fişierelor şi a datelor se face pe unitatea de tip HDD, cu capacitatea de 500Gb, cu 5400rpm.

În ceea îl reprezintă dotările multimedia, este prevăzut cu o cameră Web VGA, cu un cititor de carduri Micro SD, cu un microfon integrat, precum şi cu difuzoare audio stereo.

Se laudă cu un port USB 2.0, cu un port USB 3.0, cu o ieşire audio, cu un port micro HDMI, cu Bluetooth 4.0 şi cu Wireless 802.11.ac.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, ASUS E202SA-FD0003T este un laptop modern şi accesibil ca preţ, ideal sarcinilor de zi cu zi, fie ele susţinute de acasă, fie din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware decentă
  • De generaţie nouă
  • Windows 10
  • Modern
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.