ASUS E200HA-FD0008TS – notebook avantajos, portabil şi modern

ASUS E200HA-FD0008TS este un laptop modern de buget, un device excelent atât lucrului de acasă, cât şi celui din deplasate, graţie portabilităţii ridicate de care da dovadă. Este o variantă modestă în privinţa performanţelor hardware, lucru ce influenţează direct şi preţul de achiziţie.

Standard vine instalat cu sistemul de operare Microsoft Win 10 Home (pe 64 biţi), împreună cu soft-ul Microsoft Office 365 Personal (cu licenţă pentru un an). Ascunde la interior o baterie Li-Polymer (cu două celule), capabilă să asigure o autonomie de lucru destul de prelungită.

Acest model E200HA-FD0008TS se poate procura şi din magazinul de specialitate eMag, cu numai 1.149 de lei (vezi preţ actualizat).

Poartă o carcasă distinsă de culoare albastru închis, ce prezintă finisaje şi detalii perfect definite. Măsoară standard 286 x 17.5 x 193.3(W x H x D) mm, greutatea fiind de doar 0.98kg.

Touchpad-ul cu suport pentru acţiuni multi-atingere împreună cu tastatura internaţională, vor asigura o utilizare pe cât se poate de corectă, de rapidă şi de comodă.

Acelaşi notebook avantajos se poate achiziţiona şi de la Altex.

Imagini cu ASUS E200HA-FD0008TS :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul notebook de la Asus este prevăzut cu un LCD LED de 11.6” în diagonală. Este un display Glare, ce asigură o rezoluţie maximă de 1366 x768p, la un format High Definition.

Pe partea de configuraţie hardware, include un procesor Intel Atom x5-Z8300, cu 4 nuclee. Are o tehnologie de 14nm şi un Cache de 2Gb, frecvenţa de tactare fiind de 1.4GHz. Însă, datorită modului avansat Turbo Boost, în situaţii extreme frecvenţa creşte până la 1.8GHz.

Din punct de vedere al graficii, vine dotat cu placă video integrată Intel HD Graphics.

Deţine doar 2Gb de memorie RAM, de tip DDR3 şi o capacitate de 32Gb de tip eMMC, de memorie de stocare.

Ca şi dotări multimedia, se laudă cu două difuzoare audio integrate (SonicMaster), cu o cameră Web VGA, cu un microfon integrat, precum şi cu cititor de carduri Micro SD şi Micro SDXC.

În privinţa conectivităţii, pune la dispoziţie un port micro HDMI, un port USB 2.0, un port USB 3.0, o ieşire audio digitală, Bluetooth 4.1 şi Wireless 802.11 ac.

Concluzie :

În concluzie, ASUS E200HA-FD0008TS este un notebook accesibil cu performanţe hardware decente, ideal atât sarcinilor de acasă, cât şi celor de pe teren.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware decentă
  • Accesibil
  • Microsoft Windows 10
  • Portabil
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.