ASUS E200HA-FD0007TS – notebook cu performanţe decente, accesibil şi modern

ASUS E200HA-FD0007TS reprezintă un laptop decent de generaţie nouă, un dispozitiv portabil şi modern, ideal atât de acasă, cât şi din deplasare, în ambele cazuri oferind o utilizare confortabilă şi productivă.

Este un notebook cu Microsoft Windows 10 Home, pe 64 de biţi, ce include şi soft-ul Office 365 Personal, cu licenţă pentru un an. Datorită acumulatorului Li-Polymer cu două celule, autonomia de lucru în condiţii decente va fi destul de generoasă.

Provine din categoria celor mai accesibile laptop-uri ale momentului, astfel este disponibil la eMag la numai 999 de lei (vezi preţ actualizat).

Este construit integral din plastic de calitate foarte bună, cântăreşte numai 0.98kg şi măsoară standard 286 x 17.5 x 193.3(W x H x D) mm. Construcţia de dimensiuni reduse prezintă detalii şi finisaje moderne, totul pe un fond de culoare albă.

Touchpad-ul cu suport multi-touch, precum şi tastatura internaţională oferă o utilizare pe cât se poate de confortabilă, de rapidă şi de corectă.

Acelaşi notebook accesibil se poate achiziţiona şi din ofertele celor de la Altex, evoMag şi CEL.

Imagini cu ASUS E200HA-FD0007TS :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Deţine un ecran LCD LED bun, ce măsoară o diagonală decentă de 11.6inch. Beneficiază de un strat glare, respectiv lucios, ce oferă imagini clare, naturale şi viu colorate, într-un format High Definiton, la o rezoluţie maximă de 1366 x 768p.

Performanţele hardware sunt modeste, astfel deţine la bază un procesor Intel Atom, model x5-Z8300. Include patru nuclee, un Cache de 2Gb şi o tehnologie de 14nm, frecvenţa de tactare fiind de 1.8GHz. Însă, cu ajutorul tehnologiei Turbo Boost, frecvenţa va creşte până la 1.8GHz. Acestuia i se alătură un procesor grafic de tip integrat, aparţinând seriei Intel HD Graphics.

Capacitatea de stocare este sub forma unei unităţi de tip eMMC, de 32Gb, iar capacitatea de memorie RAM este de 2Gb, de tip DDR3.

Beneficiază de două difuzoare audio stereo integrate (SonicMaster), de o cameră Web VGA, de un microfon integrat şi de cititor de carduri Micro SD şi Micro SDXC.

În privinţa conectorilor, deţine un port micro HMDI, un port USB 2.0, un port USB 3.0, o ieşire audio (Jack de 3.5mm), precum şi conexiune Bluetooth 4.1 şi Wireless 802.11 ac.

Concluzie :

Concluzionând, ASUS E200HA-FD0007TS este un notebook portabil şi modern, ideal atât acasă, cât şi în deplasare, în ambele situaţii fiind o variantă perfectă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware decente
  • Design modern
  • Microsoft Windows 10
  • Portabil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.