ASUS A540LJ-XX612D – dispozitiv accesibil şi modern cu performanţe hardware bune

ASUS A540LJ-XX612D este un laptop recent din gama modelelor de buget, evidenţiat prinţ-un aspect plăcut şi portabil, precum şi printr-o platformă hardware bună şi bine echilibrată. În ciuda preţului de achiziţie avantajos are capacitatea de a garanta o funcţionalitate excelentă în orice activitate de lucru decent.

Discutăm despre un model standard Free DOS, ce acceptă fără probleme orice versiune de Linux sau Windows.

Acest model recent A540LJ-XX612D este prezent în stocul magazinului eMag la doar 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi construcţie, deţine o carcasă din plastic de calitate foarte bună cu finisaje şi detalii extrem de bine definite. Este de culoare maro închis, cântăreşte doar 1.9kg şi masoară standard 381.4 x 27.2 x 251.5 (W x H x D) mm.

Atât tastatura internaţională/numerică, cât şi touchpad-ul generos multi-touch vor oferi o utilizare comodă, precisă şi rapidă în orice activitate de lucru.

Acelaşi dispozitiv de buget este prezent şi în gama celor de la Flanco.

Imagini cu ASUS A540LJ-XX612D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul cu renume Asus a proiectat gadget-ul de faţă cu un LCD LED de 15.6” în diagonală. Reprezintă un dispaly de calitate bună, de tip Glare (lucios), ce oferă o rezoluţie High Definition la 1366 x 768p.

Privind performanţele, dăm peste o platformă hardware bună şi bine echilibrată. Are la bază un procesor Intel Core i3 – 5005U, cu două nuclee, de pe arhitectura Broadwell. Deţine o tehnologie de 14nm şi un Cache de 3Mb, frecvenţa standard de tactare fiind de 2.0GHz.

La capitolul grafică impresionează atât cu procesorul integrat HD Graphics 5500 de la Intel, cât şi cu placa video dedicată GeForce 920M. Cea din urmă are o capacitate de memorie video de 2Gb şi chipset video de la nVidia, beneficiind de tehnologia avansată nVidia Optimus.

Acceptă să fie dotat cu până la 8Gb de tip DDR3L de memorie RAM, însă din fabrică vine cu doar 4Gb cu o frecvenţă de 1.6GHz. Ca şi capacitate de stocare, integrează un Hard Disk de 500Gb cu o vitează de 5400rpm.

Beneficiază de difuzoare audio SonicMaster, de cititor de carduri 3 în 1 (SD/SDHC, SDXC), de WebCam VGA, de microfon integrat şi de DVD-Rw.

Integrează un port USB 3.0, un port USB 2.0, un port HDMI, un port VGA, o ieşire audio, precum şi conexiune Bluetooth, Wi-Fi şi LAN (Rj-45).

Concluzie:

Concluzionând, ASUS A540LJ-XX612D reprezintă un laptop accesibil şi modern din 2016, echipat cu o configuraţie hardware bună şi bine echilibrată.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Accesibil
  • Modern
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.