Astăzi a fost anunțată data lansării mult așteptatului telefon OnePlus Two.

 

Campania de promovare a noului terminal OnePlus Two se va termina pe data de 27 iulie, atunci când va fi și lansarea acestuia.

Anul trecut, producătorul OnePlus se face remarcat în fața lumii cu primul telefon mobil smart al companiei, OnePlus One. Un model premium, ce se află în topul celor mai performante smartphone-uri de pe piață, fiind comercializat la un preț mult mai bun decât al acestora, lucru confirmat de utilizatorii ce au achiziționat un astfel de model.

Așteptările sunt extrem de mari, vis-a-vis de lansarea succesorului OnePlus Tow. Data lansării a fost anunțată oficial pe 27 iulie.

Pe lângă data lansării, s-a dezvăluit că acest OnePlus Tow va fi primul smartphone lansat cu ajutorul realității virtuale. Pentru lucrul acesta, compania a conceput o cască proprie din carton pentru VR, plecând de la modelele existente, personalizând-o pentru OnePlus Two.

Cât despre specificații, este susținut faptul că noul device va beneficia de un procesor Qualcomm Snapdragon 810 și de o capacitate de memorie RAM de 3Gb. Display-ul va fi destul de generos, de 5.5inch, iar cei doi senzor foto-video, vor fi de 13Mpx și de 5Mpx, potrivit informațiilor de până acum. Ar mai fi de spus, că prețul de pornire ar fi de doar 322 de dolari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.