Aspire ES1-512-P8B4

Ești în căutarea unui laptop portabil, cu trăsături slim și cu o configurație modestă, astfel încât să îl poți luă cu tine oriunde și oricând, pentru a îți fi de ajutor? Sfatul nostru pentru tine ar fi să te gândești foarte bine la ce îți dorești și să nu aloci o sumă exagerată pentru un laptop pe care îl vei folosi în mod special la aplicații multimedia și office.

Aspire ES1-512-P8B4 este un model nou de laptop, ce combină portabilitatea cu performanța, ca de aici să rezulte o productivitate pe placul fiecăruia. Un punct forte al acestui model ar fi design-ul unic și modern, ce oferă o pată de eleganță chiar și prin cele mai mici detalii ale sale, foarte bine definite.

Prețul acestui dispozitiv Aspire ES1-512-P8B4 este de doar 1.349lei (vezi preț actualizat), foarte bun pot spune, ținând cont de performanța acestuia.

IMAGINI CU Laptop Aspire ES1-512-P8B4 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

La capitolul performanță, este dotat cu un procesor destul de puternic, de tip Intel Pentium Quad Core, model N3540. Acesta vine format din 4 nuclee, pregătit să tacteze la o frecvență de 2.1GHz. Fiind un model nou de procesor, beneficiază de tehnologia avansată Turbo Boost, de la Intel. Așadar, această tehnologie permite în mod automat celor 4 nuclee aflate pe procesor, să mărească frecvența de procesare până la 2.6GHz, doar atunci când este necesar.

Cu siguranță vei rămâne plăcut surprins de calitatea excelentă a imaginilor reproduse pe ecranul LCD LED cu care vine echipat noul gadget. Acesta prezintă o diagonală de 15.6inch și o rezoluție HD de 1366 x 768pixeli. Un plus al acestui ecran ar fi că este Glare, adică lucios, astfel imaginile vor fi viu colorate, cu un contrast puternic și vor oferii o naturalețe uimitoare.

Nici pe partea de memorie nu stă mai rău, fiind echipat cu un Hard Disk, de tip HDD, cu o capacitate de stocare generoasă de 1Tb. Iar ca sistemul de operare și alte aplicații pe care vei dorii să le încerci să ruleze rapid și fluent, ai la dispoziție o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3.

Calitatea ireproșabilă a sunetului este susținută de tehnologia avansată High Definition Audio, formată din două difuzoare stereo integrate. Așadar, te vei bucura de un sunet fără distorsiuni, clar și foarte puternic.

Fii pregătit să îți conectezi device-ul la internet prin intermediul conexiunii prin Rețea 10/100/1000 (RJ-45) ori prin conexiunea Wireless 802.11 b/g/n. Iar atunci când dorești să realizezi o conexiune între dispozititve, ai la îndemână o varietare de conectori, precum: un port HDMI, două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, o ieșire audio și Bluetooth.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Pentium Quad-Core
  • Intel HD Graphics
  • LCD LED HD
  • High Definition Audio
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Sistem de operare Microsoft Windows 8.1

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.