ARGO RELAX – sistem de climatizare mobil, cu capacitatea de 10.000 BTU/h

ARGO RELAX este un alt sistem avantajos de aer condiţionat mobil, un aparat electrocasnic ideal pe toată perioda verii, dar nu numai. Construcţia acestuia îi permite să fie mutat dintr-o încăpere în altă, după cum este necesar.

Vine cu o capacitate de modificare a temperaturii de 10.000 BTU/h, caracteristică ce îl recomandă în mod special locuinţelor cu dimensiuni cuprinse între 18-24mp, precum şi birourilor şi spaţiilor comerciale cuprinse între 14-24mp.

Se laudă cu control din telecomandă, cu 3 trepte de viteză, cu mobilitate, precum şi cu kit de instalare inclus, fapt ce te scuteşte de încă un cost în plus.

Acest model RELAX poate fi procurat din magazinul de specialitate eMag, cu numai 1.279 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte aspectul, deţine o construcţie mobilă şi compactă de culoare albă. Cântăreşte în jur de 27kg, dimensiunile standard ale acestuia măsurând 780 x 340 x 394 mm.

Aceaşi soluţie de climatizare convenabilă este disponibilă şi la CEL.

Imagini cu ARGO RELAX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În ceea ce îl reprezintă eficienţa energetică, este încadrat de către specialişti în clasa A, consumul înregistrat fiind de până la 1010W în modul de răcire.

Ca şi funcţii, deţine doar funcţia de dezumidificare, funcţia Timer şi modul Sleep/Night. Este de specificat faptul că acest model nu deţine funcţia de încălzire.

Funcţia de dezumidificare previne formarea mucegaiului, eliminând extrem de bine umiditatea de la interior. Are o capacitate de colectare a condensului de până la 23l/zi, fiind prevăzut cu rezervor de colectare, foarte uşor de golit.

În privinţa ventilării, datorită celor trei trepte de viteză plus treapta automat, debitul de aer răcit este de 230/200/180 mc/h. Astfel, asta înseamnă că în doar o oră aerul din încăpere este filtrat cam de 2-3 ori.

Vine proiectat cu un sistem de filtrare performant, ce opreşte pe cât se poate de eficient mirosurile neplăcute şi viruşii.

Funcţia Timer (24h) permite sistemului să funcţioneze după anumite moduri de timp presetate.

Funcţia Sleep/Night asigură un somn odihnitor pe toată perioada nopţii, garantând un confort sporit.

Este un aparat de AC destul de silenţios, astfel nivelul zgomotului secvenţial produs este de 49.3db/50.4db/51.5db.

Concluzie :

Concluzionând, ARGO RELAX este un aparat de AC portabil, un sistem de climatizare avantajos atât din punct de vedere al mobilităţii ridicate de care da dovadă, cât şi din punct de vedere al specificaţiilor numeroase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 10.000 BTU/h
  • Aparat mobil
  • Performant
  • Modern
  • Kit pentru instalare inclus
Contra:
  • Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.