Arctic WTT100 – maşină de spălat rufe semiautomată, pentru toate buzunarele

Arctic WTT100 este o maşină de spălat rufe semiautomată, ce se adresează în mod special celor cu bugete limitate, fiind un produs electrocasnic extrem de accesibil.

Vorbim despre un aparat cu încărcare verticală, semiautomat, ce beneficiază de o capacitate de încărcare de până la 7.5kg la spălare şi de până la 4.5kg la stoarcere.

Ca şi preţ, după cum spuneam este un model mai accesibil, pentru toate buzunarele, ce se poate achiziţiona din stocul de produse de la eMag cu numai 586 lei (vezi preţ actualizat).

La nivel tehnic, cât şi estetic, se laudă cu tambur din oţel inoxidabil, cu cuva din polipropilenă, având exteriorul de culoare albă. Din punct de vedere al greutăţii şi am dimensiunilor, cântăreşte în jur de 23kg şi măsoară standard 90.5 x 83.2 x 46.7(IxLxA) cm.

Imagini cu Arctic WTT100 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al funcţiilor speciale din dotare, pune la dispoziţie selector pentru programe de spălare, selector pentru durata spălării (între 1 – 15 minute), de selector pentru durata centrifugării (între 1 – 5 minute) şi de protecţie apă Standard IPX4 clasa I.

În privinţa consumului energetic, are o putere totală consumată de până la 600W, adică 400W la spălare şi 200W la centrifugare.

Ar fi de specificat faptul, că produsul electrocasnic de faţă nu deţine sistem de încălzire a apei.

Acestea fiind spuse, Arctic WTT100 este o maşină de spălat rufe cu încărcare verticală, de tip semiautomată, comercializată la un preţ de buget.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare verticală
  • Semiautomată
  • Capacitate de încărcare 7.5 spalare / 4.5 stoarcere
Contra:
  • Fără sistem de încălzire a apei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.