Arctic UAM5512DTTL – aragaz calitativ şi modern cu aprindere electrică integrată

Arctic UAM5512DTTL se dovedeşte a fi un aragaz de calitate foarte bună, potrivit perfect oricărui stil de familie, precum şi oricărui decor de bucătărie. Calitatea materialelor şi specificaţiile sale îi permit să ofere un mod de utilizare sigur şi confortabil, cu rezultate pe măsură la gătire.

Ei bine, discutăm despre un aparat electrocasnic de bucătărie, echipat cu plită şi cuptor. Necesită alimentare integrală pe gaz, aprinderea arzătoarelor fiind electrică de la buton. Datorită faptului că este un model de generaţie recentă, beneficiază şi de modul de siguranţă al flăcării Safety Plus.

Acest model nou UAM5512DTTL este prezent online deja în oferta magazinului de specialitate eMag la numai 729 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte aspectul, prezintă un exterior modern şi elegant cu forme şi detalii foarte bine definite. Este de culoare alb-negru, cântăreşte net în jur de 45kg şi măsoară standard 85 x 50 x 50 (I x L x A) cm.

Acelaşi aragaz modern şi calitativ este disponibil şi în magazinele online evoMag, CEL şi Flanco.

Imagini cu Arctic UAM5512DTTL:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşadar, noul produs electrocasnic Arctic vine echipat atât cu plită în partea superioară, cât şi cu cuptor în partea inferioară, ambele având alimentare cu gaz şi aprindere electrică de la buton, precum şi mod de siguranţă a flăcării.

Plita pune la dispoziţie 4 arzătoare de mărimi diferite, precum unul mare, unul mic şi două normale. Cel mare este proiectat în partea din dreapta faţă, cel mic în partea din stânga faţă, iar cele două normale în partea din dreapta şi stânga spate.

Deasupra acestora vine poziţionate două grătare rezistente din email, capabile să ofere stabilitate bună vaselor de gătit.

Pe partea de putere calorică, arzătorul cel mare dezvoltă 2.5kW, cel mic 1kW, iar cele două normale câte 2kW fiecare.

Cuptorul cu uşă din sticlă securizată termorezistentă pună la dispoziţie funcţia de Grill, funcţia de Rotisor, funcţia Timer, precum şi funcţia de iluminare interioară. În partea inferioară a cuptorului, producătorul a prevăzut un sertar dedicat depozitării vaselor.

Odată cu produsul de faţă vin şi următoarele accesorii: un capac metalic, o tavă de copt şi un grătar cuptor.

Concluzie:

Concluzionând, Arctic UAM5512DTTL este un aragaz calitativ şi modern de generaţie nouă, capabil să asigure un proces de utilizare comod şi sigur, cu rezultate pe măsură.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Inox
  • Timer, Rotisor, Grill
  • Mod de siguranţă
  • Aprindere electrică
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.